• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman dur bacım şuan git geri zamanlarımız 😬 Geçen Cinsellik +18 'e konu açmayı planlıyordum. Koca nasıl uzaklaştırılır diye. 🤣🤣 Tüm gün ikizler pertimi çıkarıyor birde babalarıyla uğraşacak dermanım yok 🙈 Ayrıca en önemlisi daha 4 aylık bebelerle 3.yü kaldıramaz bu bünye 🤪 İkizler grubu patır patır patlıyo şu ara korkuyorumm 🤭
Hahahahaha bende ikizler isteydummm kızzzz eylülde halbuki tüpe gelcektimm ben bide doktora kesinlikle ikiz dicektimmm🙈

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Hahahahaha bende ikizler isteydummm kızzzz eylülde halbuki tüpe gelcektimm ben bide doktora kesinlikle ikiz dicektimmm🙈

Amaaan dur yapma tüp zaten maddi manevi bitiriyor ikizde üstüne tüğ dikiyor 🤦🏼
Sen bir doğur sonra ardından hamile kal inşallah o daha kolay 😍

• Muhteşem
Amaaan dur yapma tüp zaten maddi manevi bitiriyor ikizde üstüne tüğ dikiyor 🤦🏼
Sen bir doğur sonra ardından hamile kal inşallah o daha kolay 😍
Canımm benimm kesin di bide biliyomusun
Masraf elbetki fazlasıyla oluyoorr
Ama beklemeye mecalim yoktukii böyle şok geçirdim 🙈

Geeellllll
cat-farsi-cuddle.gif

Aman dur bacım şuan git geri zamanlarımız 😬 Geçen Cinsellik +18 'e konu açmayı planlıyordum. Koca nasıl uzaklaştırılır diye. 🤣🤣 Tüm gün ikizler pertimi çıkarıyor birde babalarıyla uğraşacak dermanım yok 🙈 Ayrıca en önemlisi daha 4 aylık bebelerle 3.yü kaldıramaz bu bünye 🤪 İkizler grubu patır patır patlıyo şu ara korkuyorumm 🤭
Ben bugün kadın doğuma gittim
Geçen demistim sana zaten
Ama ödüm koptu giderken hamilesin diyecek diye
Nasıl korkuttularsa🤣
Neyse değilmişim yumurtam da yokmuş çok şükür 🤣🤣
Korunuyor musunuz diye sordu beraber olmuyoruz dedim
Kocanı boşlama dedi bana 🤣🤣🤣

Nasıl korkuttularsa🤣
Hahahahah leventten heç beklemezdimm yaaa 🤣🤣🤣🤣

Hahahaha ilkbaşlarda çok tuğaf oldumm yaa sonra alıştım ama son 3 haftadır ettiğimiz yokk ahhh kocişimee yazukkk yaa 😒😒😒
Ahahaha 🤣🤣🤣
Sabredin yaaavvv
Ama son aylarda çok işe yarıyormuş normal doğumu kolaylaştırıyomuş🤭🤭🤭
Taze zamanı geçti kurtuldu hepisi 🤷‍♀️ Gerçi bir bahçemiz yok ama yinede buralılardan geçiniyoz 😂
Tayinciyiz biz burayla alakamız yok normalde 🙈
Beni harekete geçirsin yeter 😁😁
Aneeee sen de mi örtmensin 🤗🤗
İyi yine yumuş yumuş oluyormuş hala. Bizde 2 metre set çektiydi adam transferden sonra 😂 Devrem napıyın ya diye gezdik 9 ay 🤦🏼
Yaaaa delisin 🤣🤣🤣
Anemmm Bi de ikisleri varmış yaaaa yerim Onları ıı 🤗🤗🤗
Kız ne güzel 3.de gelse hep beraber büyürler🤤🤤

• Muhteşem
Ben sana başında dedim güzelliğim zaman hızlı geçsin inşallah bir an önce evine geç sende 🤲
Ne olursa olsun kaynana kayınpeder bir anne baba olamıyor 🤷‍♀️ Resmen mutluluk baltalayıcılar 😬 Bu sene tecrübe ettim bir daha mı Allah korusun 🤦🏼
İnşallah canım amin bir an önce hayırlısıyla geçseydim evime başka bisey istemiyorum 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Nasıl korkuttularsa🤣
Sen kaç ay oldu doğum yapalı kuzu 🤤

Ahahaha 🤣🤣🤣
Sabredin yaaavvv
Ama son aylarda çok işe yarıyormuş normal doğumu kolaylaştırıyomuş🤭🤭🤭

Beni harekete geçirsin yeter 😁😁
Aneeee sen de mi örtmensin 🤗🤗

Yaaaa delisin 🤣🤣🤣

Anemmm Bi de ikisleri varmış yaaaa yerim Onları ıı 🤗🤗🤗
Kız ne güzel 3.de gelse hep beraber büyürler🤤🤤
Evettt öyleymiişş kuzuuu 🤣🤣
Bakalımm bizim kociş o an psikolojikmen napcakk yapmayada bilirr bebeğe hassaslığından🤣

Back
X