- 12 Mart 2019
- 16.856
- 36.165
- 598
Gösterme kaseyi ona görürse hiç uyumaz annee annee diyeKaseyi elime aldım reyyanı ayağıma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gösterme kaseyi ona görürse hiç uyumaz annee annee diyeKaseyi elime aldım reyyanı ayağıma![]()
Bitirdim kaseyi yatağın altına yittim sessizceGösterme kaseyi ona görürse hiç uyumaz annee annee diye![]()
Gel sende kervana katil gece kervanı![]()
Genelde gececiyimdir ama sahurda tam sabahlıyorumGel sende kervana katil gece kervanı![]()
Heh cok iyi yapmışsın küçük yulafçı bırakmazdıBitirdim kaseyi yatağın altına yittim sessizce![]()
Ah kuzim kıyamam zor olmadı mı sahursuz ben açlığa dayanırım ama susuzluk çok zor gerçekten sadece o ezana yakın vakitte 2 kilo su içiyorum sonra 5 DKK da bir lavaboBende dün sahursuz tuttumbugün kızlae uyanınca dedim kalkim yoksa alarm kurduğum halde kalkamazdım
![]()
Sen caydırdın kızım etiket yapmışsın nasıl cevap vermiyim sana görüpteuyanıktı o da yatacaaağdı güya
Son 1 saate kadar bilmedim sonra pertAh kuzim kıyamam zor olmadı mı sahursuz ben açlığa dayanırım ama susuzluk çok zor gerçekten sadece o ezana yakın vakitte 2 kilo su içiyorum sonra 5 DKK da bir lavabo![]()
He he bokluHeh cok iyi yapmışsın küçük yulafçı bırakmazdı![]()
Suya cok yüklenmem ben nekadar içersem okadar susuyorum arkadas yalan o işlerAh kuzim kıyamam zor olmadı mı sahursuz ben açlığa dayanırım ama susuzluk çok zor gerçekten sadece o ezana yakın vakitte 2 kilo su içiyorum sonra 5 DKK da bir lavabo![]()
Dünden hazırmışsınSen caydırdın kızım etiket yapmışsın nasıl cevap vermiyim sana görüpte![]()
Boklu deme kızıma susHe he boklu![]()
Ah kıyamam kuzum ya lütfen ye güzelce gelsin karbonhidratlar hahahahhaSon 1 saate kadar bilmedim sonra pert![]()
Öyleymişim heDünden hazırmışsın![]()
Yooo yoooo yooooğğAh kıyamam kuzum ya lütfen ye güzelce gelsin karbonhidratlar hahahahha![]()
Susuz yapamam çok zor yaSuya cok yüklenmem ben nekadar içersem okadar susuyorum arkadas yalan o işler![]()
Boklu deme kızıma sus
Açlık ince çizgimiz dedim sana daha bugün![]()
Evet tamamen psikolojik inanki ben bunu çözdümSusuz yapamam çok zor yaişte piskolojik olarak içersem çok susamam mevzusu aslında birşeyin olduğu yok
![]()