- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Valla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarnaYooo yoooo yooooğğbir kase yulaf yidim sensin karbonhidrat
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarnaYooo yoooo yooooğğbir kase yulaf yidim sensin karbonhidrat
![]()
Ah sesi kulagıma geldi şuankalk hamme yiyek desem benden önce gider mutfapa
Kız üj bej kilo verdik geri mi alakValla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarnabak şimdide peynirli makarna yiyeceğim
![]()
Sonrada 10 litre su içiyorum diyo tabi içersin yakar adamı oValla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarnabak şimdide peynirli makarna yiyeceğim
![]()
Ahahah kokusunu almıştır o kesinkorkuyom şimdi hissedecek
Kesin ondan uyumuyoAhahah kokusunu almıştır o kesin![]()
Yaaaaa kilo mu veriyorsunn canımmm öyle bir niyette isen tabiii no karbonhidratKız üj bej kilo verdik geri mi alak![]()
Birazcık yese uyurdu aklı orda çünkü uykuya veremiyorKesin ondan uyumuyo![]()
Aynen kuzum 10 kilocuk fazlam varYaaaaa kilo mu veriyorsunn canımmm öyle bir niyette isen tabiii no karbonhidrat![]()
Uykusu açılır yeri get de yat senBirazcık yese uyurdu aklı orda çünkü uykuya veremiyor![]()
Ama her akşam öyle değilSonrada 10 litre su içiyorum diyo tabi içersin yakar adamı o![]()
Kuzum inşallah çabucak verirsinAynen kuzum 10 kilocuk fazlam var![]()
İyi be gidiyorum yarın öğlene kadar uyurum da cok ararsın beniUykusu açılır yeri get de yat sen![]()
Maydanoz limon detoxu yapıyomKuzum inşallah çabucak verirsindetoks deniyor musun
Yok işimi bitirririmİyi be gidiyorum yarın öğlene kadar uyurum da cok ararsın beni![]()
Yapma yapma noo cok yanlışAma her akşam öyle değilama favoriler arasında ikisi
![]()
Şimdi bişey dicektim de bu kızda ne kaba demesinlerYok işimi bitirririm![]()
Şimdi bişey dicektim de bu kızda ne kaba demesinler
Susuyorum tamam benim yarına işim yok hıh![]()