- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Ben dayanamam 3.5 da uyanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dayanamam 3.5 da uyanırım![]()

Aaa hamur işimi kız yanarsınız yaBen ayaktayım hamur işleri yapıcammmhaftasonu girdi malum kocalar evde oda benle sahurcu
özelden durterim sizi ben isterseniz
![]()
Benimkide meçhul valla Önceden oturuyordum ama bu sene çok geç vakitte oluyor belki 1 saat uyurum belli olmazBen dayanamam 3.5 da uyanırım![]()
Bende bekleyemem çamaşır makinesinin bitirmeni bekliyorum bitsin çamaşır asıp uyıcamBenimkide meçhul valla Önceden oturuyordum ama bu sene çok geç vakitte oluyor belki 1 saat uyurum belli olmaz
Zaten lekelenmem başladı tutamayacağım ben![]()
Uyu uyuBende bekleyemem çamaşır makinesinin bitirmeni bekliyorum bitsin çamaşır asıp uyıcam![]()
İşte o zorluğu çekmek lazımmış kız sevabı artarUyu uyu
Ben uyanınca hiç bişey yiyemem hazırlayamamda onun için uyumamayı tercih ediyorum![]()
Heeeee valla hamur işi hahahaha
İşte o zorluğu çekmek lazımmış kız sevabı artarkendine zulum et
![]()
Geçen seneben uyursam biraz zor kalkarım riske atamam en doğrusu uyuyup uyanmak sahura da işte
![]()
Edemem malesef aç kalırımİşte o zorluğu çekmek lazımmış kız sevabı artarkendine zulum et
![]()
Cezvede beceremiyorum beHeeeee valla hamur işi hahahahaben Ramazan'a girmeden golu attım regliyim kocama hazırlık
o düşünsün valla
ohhhh ellerine sağlık kahve misss ama köpüksüz olmuş gelinnn bizimleee değilsin
![]()
Ahaah ben uyuyorum hadi iyi gecelerEdemem malesef aç kalırım![]()
Kocalara hizmet hahahahaCezvede beceremiyorum bemakinede yapmadım güya ondan
Ay bende regliyim tutamıcam![]()
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versinAhaah ben uyuyorum hadi iyi geceler![]()
İyi geceler canmAhaah ben uyuyorum hadi iyi geceler![]()
Mecburi hizmetKocalara hizmet hahahaha![]()