- 25 Ağustos 2019
- 62.925
- 121.351
- 698
- 31
Hahahahaha sahur olunca o iş değişiyorr seni gece görmekte güzel birşeyyyUyku mu geldi kuzumm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha sahur olunca o iş değişiyorr seni gece görmekte güzel birşeyyyUyku mu geldi kuzumm![]()
Yapmadim.. ..Ya valla 2000 ye var 3000 de var ama kalitesine gore degısıyor sanırım bilmiyorum cokta aşırı kaçmakta istemiyorum ne zor işlermiş ya![]()
Bir aycık böyleHahahahaha sahur olunca o iş değişiyorr seni gece görmekte güzel birşeyyy![]()
Saliş ben senın sozunden çıkmıcaktım hata ettım zatenYapmadim.. ..
Ama biraz yaşlandığında çıkarır bakarsın harici hatıra kalır öyle demeSaliş ben senın sozunden çıkmıcaktım hata ettım zaten![]()
Yok doğru tabı insan 1 defa evleniyor yanı daha sonra bır sıkıntı cıkmazsa tabıAma biraz yaşlandığında çıkarır bakarsın harici hatıra kalır öyle deme![]()
Tercih meselesi elbet bana saçma geliyor ... o paraya ye iç gez altin alSaliş ben senın sozunden çıkmıcaktım hata ettım zaten![]()
Aynenn ayşenurumm yaptır çok güzel anılar kalsın sizeeYok doğru tabı insan 1 defa evleniyor yanı daha sonra bır sıkıntı cıkmazsa tabıyaptıralım gıtsın aynen napalım
Çok şükür iyiyim canım bende işte aynı devamAminnn canım![]()
sen nasılsın iyimisin
![]()
Aslında bir nevi haklısın salişimde işteeTercih meselesi elbet bana saçma geliyor ... o paraya ye iç gez altin al![]()

Onlarıda yapacam elbetTercih meselesi elbet bana saçma geliyor ... o paraya ye iç gez altin al![]()
Kaynana ile oturma ayni apartman bile olmasın.Onlarıda yapacam elbet![]()
Sorun şu ki foto cekınırken cıddı olamıyorumAynenn ayşenurumm yaptır çok güzel anılar kalsın sizeebence fiyatta o civarlarda kuzumm
Kiz ne bilemmm
Canım düğün için mi ben yaptırdımKızlar size bır soru. Dıs cekim albumlerınızı ne kdra yaptırmıstınız normal olan fıyatları ne kdr sizce 3500 ıyı bır rakammı![]()
Yaptığım en iyi şeylerdendi bence içinde klibide vardı benimkinin hala arada açıp izlerimCanım düğün için mi ben yaptırdım![]()
Hahahahaha senin sahurun erken başlar amaBir aycık böyle
Geceleri Fatmazek pistte![]()
Aayyyyeevett kuzuu nese ki ben kalkmıyorum eşim kendine hazırlıyooUykum gelene kadar oturayım sonra sahur yapar yatarımuyuyunca uyanmak çok zor oluyor ya
![]()
Nasıl çocuğun oğlan mıydi ameliyat olan onu sorcaktım seni bulamadımmKiz ne bilemmm![]()