- 28 Haziran 2011
- 59.303
- 149.652
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine ❤Canımm biraz halsizim buralar size emanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine ❤Canımm biraz halsizim buralar size emanet
Iş iş iş, ne çektik yaDut hastaymış biraz bende işim yeni bitti ya
Bu dünyaya çalışmaya grlidkIş iş iş, ne çektik ya
Offf Çok sıkıcıBu dünyaya çalışmaya grlidk
Akşmamayemek yaptın mı canımOfff Çok sıkıcı
Dün yaptım bugün rahatım ohh,tavuk sote yaptımAkşmamayemek yaptın mı canım
Ohhhhh ne güzelDün yaptım bugün rahatım ohh,tavuk sote yaptım
Hoşgeldin canım valla anlatılmaz yaşanırValla ben anlamıyorum pek daha 1 yıl olmadı buraya katılalı ne konuşuyonuz bakalım burda hım
Geldim kuzum bugün kocim evde ya biraz işler de var işte arada kaçıp geliyorum
Geçmiş olsun dutluumCanımm biraz halsizim buralar size emanet
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım valla anlatılmaz yaşanır
Geldim kuzum bugün kocim evde ya biraz işler de var işte arada kaçıp geliyorum
Geçmiş olsun dutluum
Gördüm hemşomu dur bir öpeyimAaaa neden vazgeçtin hemşolarun hep burada
Canım hemşomm nasılsınGördüm hemşomu dur bir öpeyim
İyiyim hemşom sen nasılsın bu pandemi sizede vurdu evlilik ne zamanCanım hemşomm nasılsın
Maalesef vurdu ekimde olacak kısmet olursa canımİyiyim hemşom sen nasılsın bu pandemi sizede vurdu evlilik ne zaman
Herşeyde bir hayır vardır minnosum ❤Maalesef vurdu ekimde olacak kısmet olursa canım
Öyle canım nişanı zorla yaptık korka korka düğünün tadını çıkarmak istiyorumHerşeyde bir hayır vardır minnosum ❤
Benim de evlendiğim ay Ekimde bir başka güzel hayırlısı ile inşallahMaalesef vurdu ekimde olacak kısmet olursa canım
İnşAllah canım inşallahBenim de evlendiğim ay Ekimde bir başka güzel hayırlısı ile inşallah