- 18 Kasım 2020
- 20.467
- 49.298
iyi o haldeeee aramıza hoş geldinnnyok yok calısıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi o haldeeee aramıza hoş geldinnnyok yok calısıyorum :)
camı aç havalansın bir nefes çek içine sonra ohhhh bırak ve işe koyulBıraz banada yolla yatağa yapıştım sanki
hoşbuldum :) canım o kadar sıkkın kii bu paylasımı görünce dahil olmak istedim :)iyi o haldeeee aramıza hoş geldinnn
Fark ettik herifine de yansıt bu enetciyiişe geldim bir enerji var şuan anlatamam
Methabaahastaneden selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Hoşgeldinhoşbuldum :) canım o kadar sıkkın kii bu paylasımı görünce dahil olmak istedim :)
merhabaa :)))Methabaa
neden sıkkın bakalımhoşbuldum :) canım o kadar sıkkın kii bu paylasımı görünce dahil olmak istedim :)
bende mutluyum nurcum çok şükürrrrGünaydın bugün çok mutluyum niloyam gelmiş size de haber vermek istedim duyan duymuştur duymayan da duysun diye
Belki de en son ben duydum
Duyduk duyduk sen uyuGünaydın bugün çok mutluyum niloyam gelmiş size de haber vermek istedim duyan duymuştur duymayan da duysun diye
Belki de en son ben duydum
kız dün yansıttım ben sen merak etmeee bir açıldım bir açıldım görseydin bu bizim kızmı derdin bildiğin yavşadımFark ettik herifine de yansıt bu enetciyi
Hastanede mı yatıyorsun yoksa çalışan mısınmerhabaa :)))
Vallah mı la çekirgekız dün yansıttım ben sen merak etmeee bir açıldım bir açıldım görseydin bu bizim kızmı derdin bildiğin yavşadım
hoşbuldum :)Hoşgeldin
hastanede calısıyorum vezneciyimHastanede mı yatıyorsun yoksa çalışan mısın
güne mutsuz uyandım içimde kocaman mutsuzluk..neden sıkkın bakalım
Hee kolay gelsin aman kimse hasta olmasın sevindim çalışan olduğunahoşbuldum :)
hastanede calısıyorum vezneciyim
iveeet senin yetiştirdiğin çekirge seni geçecekVallah mı la çekirge
Yeni oturdum ne yapayım.Duyduk duyduk sen uyu
cok sükür calısanım :)Hee kolay gelsin aman kimse hasta olmasın sevindim çalışan olduğuna