- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Topik harika olmuş fakirler
Parolayı söyleTopik harika olmuş fakirler
Ahaha yaptirmisken az uzun tutTamam benimkide uzayacak iste. Bacaklari vermem giz selülitsiz. Tek zenginliğim bacaklarımkısa kısa idare ediyoz
Yok üçte birinibitaneden 3 tane çıkıyor bana
Sebi buraya getiren nedir dostum :)
Paran mı :)
Kızlar sakin,bende fakirim fasfakir hatta hint fakiri konuya bayılışım ondanParolayı söylezenginler giremez
Kızlar sakin,bende fakirim fasfakir hatta hint fakiri konuya bayılışım ondan
Hoşbuldum:)O zaman hosgeldin:)
Hoşbuldum:)
Eh işte çok da sayılmaz ama giderler çok olunca diğer ayı getirene kadar gözümüz patlıyoÇok mu borc :)
Eh işte çok da sayılmaz ama giderler çok olunca diğer ayı getirene kadar gözümüz patlıyo
Evliyim mutlu muyum bilmiyorum:)çok şükür çocukluyum:)Evlisin galiba
Ayy yazık buda bizdenmisKızlar sakin,bende fakirim fasfakir hatta hint fakiri konuya bayılışım ondan
Aynen seneyede giyerimAhaha yaptirmisken az uzun tut
Hoşbuldum:)biz fakirler olarak burası grup terapisi gibi olur:))ay fakirim kız yok o da bişey mi ben daha fakirim filan:))Ayy yazık buda bizdenmishosgeldin
Evliyim mutlu muyum bilmiyorum:)çok şükür çocukluyum:)
Sen neler kaçırdın bir bilsenHoşbuldum:)biz fakirler olarak burası grup terapisi gibi olur:))ay fakirim kız yok o da bişey mi ben daha fakirim filan:))
Hakikaten vakit buldukça okuyayım buraya yazdıklarınızı:))Sen neler kaçırdın bir bilseniyiki fakiriz. Ne eğlendik burası açılalı diyoruz
Ahahah:))ciddi mi?toplu boşanma töreni biz fakirler için daha az maliyetli olur mantıklı:))Hemen boşan
Bizim alayımız boşanacak
Ahahah:))ciddi mi?toplu boşanma töreni biz fakirler için daha az maliyetli olur mantıklı:))
Pişt pişt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?