• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakfakirler topiği

Fakirlik işte napcan çekcen mecbuuur kelime haxnemiz bile fakir :)
Ayy kahkaha attim :D şey aklima geldi. Eskiden izine gidince köyde kızların hepsinin paçalı donu vardi. Eve gittiğimizde ağlıyordum onlarin niye öyle varda benim yok diye :D ruhum fakir

Onu bende cok düşündüm. Bi sanatçı yapmıştı. Fakirliğe dagir hicbirseyimiz kalmadı. Zenginler daha zengin kalmak icin legen dogum şeysimizide aldılar:KK43: ayy resmen turkcem yetmedi son cümleye ahahha :KK70:

Sen topık te kalıcımısın tatlış

Bi arkadaşım 8 bin fiyat almıştı 3 bin de fena değil yanında ama fakirlik gereği evde leğende doğurmak zorundayız :)
Canim bende normal doguracak yurek ne gezer ayrica 5 yilda 3 defa tup bebek.ilaclari aldim artik.sezaryanla.dogururum

Ayy kahkaha attim :KK70: şey aklima geldi. Eskiden izine gidince köyde kızların hepsinin paçalı donu vardi. Eve gittiğimizde ağlıyordum onlarin niye öyle varda benim yok diye :KK70: ruhum fakir
Yılda bir piyango alıyoz çıksa vs muhabbet dönüyo düşünüyorum o kadar para ne olur ki beynim fakirliğe adapte olmuş hayalim bile köle izahora nasıl yazılıyosa o da ondan işte

Chanel deme
Senelerdir alamadim orj.parfumunu

Çağla sıkelın kanalına aboneyım
Parfüm tanıtıyor
Lise öğrencisi de mezuniyet yakındı çok iyi oldu yazmıs
Biri de kıza demiş ki
Kac para o gerizekalı kendini satsan alamazsın
Ay dedim fakirlik ne kotu

Back
X