Esyadan ziyade ıvır zıvır cok bende...
Bilmem kac sene once ki ders kitaplari,kullanilmayan takı toka kiyafet.
Buyuk ferahlik sadelik
Aynı ben istifçilik var yeniyom ama çoğunluklaayy büyük esya olmasın ortalikta diyorum da onlar benim de sorunum. parfum siselerini bile atmak istemiyorum. bazen boyle olmaz diye gozumu karartip atiyorum çıkiyo aradan
Aynı ben istifçilik var yeniyom ama çoğunlukla
Ders desteri mi anı defterleri migozumu kapatip atıyorum bazen. ama hâlâ duran unv. defterlerim falan var.
ders defteri. otomatik anı benim için. samimi arkadasimm vardı onla defterde yazisirdik derste :) eski tahlillerim durur. gecen gun baktim 5 6 yıl öncekiler duruyo. karsilastiririm falan.Ders desteri mi anı defterleri mi
O kısımları kes benim de var ama bütün defter değil hatta sonav sorasında hem kopya çekip hem geyik yapmışız yazışarak o duruyo :)ders defteri. otomatik anı benim için. samimi arkadasimm vardı onla defterde yazisirdik derste :) eski tahlillerim durur. gecen gun baktim 5 6 yıl öncekiler duruyo. karsilastiririm falan.
O kısımları kes benim de var ama bütün defter değil hatta sonav sorasında hem kopya çekip hem geyik yapmışız yazışarak o duruyo :)
ayy büyük esya olmasın ortalikta diyorum da onlar benim de sorunum. parfum siselerini bile atmak istemiyorum. bazen boyle olmaz diye gozumu karartip atiyorum çıkiyo aradan
Coguda bayatladı o parfumlerin :)))
Kapagi acik birakip dolaba koyyn cok guzel kookyoaynen :)) diplerde bi iki oluyo ama bayat da olsa durur. ben hic minimalist olamıcam galibahatta savurganım da. kullandığım standart parfum vardır ama bi yandanonu begendim alıyım, bunu begendim alıyım
hımmm olabilir denerimKapagi acik birakip dolaba koyyn cok guzel kookyo
aynen :)) diplerde bi iki oluyo ama bayat da olsa durur. ben hic minimalist olamıcam galibahatta savurganım da. kullandığım standart parfum vardır ama bi yandanonu begendim alıyım, bunu begendim alıyım
şimdi kokumdan taniyanlar çıkmasın burdaStandart parfum hangisi :)))
O markanın back dress de güzelşimdi kokumdan taniyanlar çıkmasın burdafar away
O markanın back dress de güzel
Kışın bir harikaa
Şu ünlü iç çamaşırı markasının var bi tane denediğimde beğenmemiştim sonradan bir güzel oldu aklım kaldıAyyy yanlis alintiladim
Kışın harika olan for away :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?