• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakfakirler topiği

çok mu güldün:KK70:

Evet,gerçekten hoşuma gitti güldüm :)))

valla gönlün zengin diye bim sana yiyecek vermiyor fakirlik avuntusu bu:temizlik:

Biz de parayla,mal,mülkle övünmek yoktur, ayıptır,görgüsüzlüktür. Yoksa bir şeyin avuntusu değil.
(Hmmm Bim öyle yapıyoo demek kii rast gelince uğrayıp bi ifadesini alayim bagayim:))

Ne ediyonuz bakem :dondurma:

Evet,gerçekten hoşuma gitti güldüm :)))

Biz de parayla,mal,mülkle övünmek yoktur, ayıptır,görgüsüzlüktür. Yoksa bir şeyin avuntusu değil.
(Hmmm Bim öyle yapıyoo demek kii rast gelince uğrayıp bi ifadesini alayim bagayim:))

selam soyle benden de ;) gonulzenginligi tespit cihazi koysunlar onla odeme yapacm ben:KK70:

selam soyle benden de :KK66: gonulzenginligi tespit cihazi koysunlar onla odeme yapacm ben:KK70:

BİM in de selamı var. Cihazı ısmarladılar uzayda bi istasyonda yapılcekmiş,gelince haber vercekmiş,bol file getirsin tükkan onun deti:KK71:

oglanla ugrasiodum gii nörüyon
Selam kızlar. Oğluşum çok hasta dua edin kız belki birinin kabul olur. Ateş 39.4 e kadar çıktı. Evde indiriyorum 3 gündür. Yine olursa belki gece hastaneye götürürüm. Bu gece ben nöbet tutcam. Yatmamam lazım.

Back
X