Pekmez tereyagi karisimi icirebilirsinizNnuurrr. Tatlım netim yoktu. Oglan fena halde bu sefer aşırı öksürük derinden geliyor. Ateş bitti öksürük başladı doktor ilac yazdı. Tesekkurederim.
Çok tesekkur ederim 4 yaşındaPekmez tereyagi karisimi icirebilirsiniz
Alerjisi yoksa çörekotu yağı da oyi geliyor .bide kac yasinda bi yontem var onu da yapabilirsiniz ona gore soyliycem
Allah bagislasin ...gecmis olsun bu arada ..ilaclari octikten yarim saat kadârsonra dizlerinizin ustune yatirin cocugu ve tam hirilti olan yere elinizi hafif tumsek yaparak pat pat canini acitmadan gaz cikarir gibi ama biraz daha baskin vurun...Çok tesekkur ederim 4 yaşında
Çok geçmiş olsun ya tekrarNnuurrr. Tatlım netim yoktu. Oglan fena halde bu sefer aşırı öksürük derinden geliyor. Ateş bitti öksürük başladı doktor ilac yazdı. Tesekkurederim.
İlgi alanim cok seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayıGünaydınnn. İyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş. Emel maşallah alternatif tıp doktoru gibisin.
Hadi hazirlann gidelim .ama burda hava cok guzel piknik paklar anca biziEmel Bizi hamama götürrrr
Emel Bizi hamama götürrrr
Burda da güzel .Hadi hazirlann gidelim .ama burda hava cok guzel piknik paklar anca bizi
O iş bendeYarin daha guzel olcakmis kusadasi davutlar yapalim...etleri sosladim ..mangali kim yakcak hic beceremem
Tamam o zaman ..otobus firmasini hazir dolusalim gidelimO iş bende
Metro turızm olmasın amaTamam o zaman ..otobus firmasini hazir dolusalim gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?