Fakfakirler topiği

Gece gece tatli krizi yaw gelin dicem ama hepiniz yatiyonuz. Bari temizliyip oyle gidim.

Eklentiler

• 20180318_002129-1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
nanana na nan nana nana

Reactions: H E
Basmadan yazayım yerler temizlenmişken Açıldımı banın hoşgeldin.
Açıldığını gormuyon mü. Bu iknci banlayisim bu arada olsun arada gerekiyor. 2 yildan sonra 2 sefer banlanmak okadar cok olmamasi gerek gpzune mi batti kiz

Açıldığını gormuyon mü. Bu iknci banlayisim bu arada olsun arada gerekiyor. 2 yildan sonra 2 sefer banlanmak okadar cok olmamasi gerek gpzune mi batti kiz
Gözüne mi battı derken?
Hoşgeldin mahiyetinde muhabbet olsun diye sordum. İstediğin kadar banlanabilirsin bence sorun yok.

Gözüne mi battı derken?
Hoşgeldin mahiyetinde muhabbet olsun diye sordum. İstediğin kadar banlanabilirsin bence sorun yok.
. esprili ve gulerek hem seninkini okudum anladimki espri olsun diye yazdin bende espriyle karşılık verdim.

. esprili ve gulerek hem seninkini okudum anladimki espri olsun diye yazdin bende espriyle karşılık verdim.
Farkindaysan sonuna" kız" diye de ekledim. Esprili
Farkindaysan sonuna" kız" diye de ekledim. Esprili
Yaşım geçti o yaşları belki ondan al
tamam sorun yok

Yaşım geçti o yaşları belki ondan al

tamam sorun yok
Bendede sikinti yok yaşınız ne kadar oldugunu bilmediğim için anlayisli olacaginiza inaniyorum. Sonucta karsimizdakini ne gorebiliyoruz nede yas bilgisi olmadigi için burdaki bazi arkadaslarla oyle samimiyette olunca arada kayiyor. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…