- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Geç kaldım. Soğumamıştır inşallahSelammm kaafe yaptım size kızzz
Bende soğuttum kız tekrar yapayım bariiGeç kaldım. Soğumamıştır inşallah
nanana na nan nana nana
Açıldığını gormuyon mü. Bu iknci banlayisim bu arada olsun arada gerekiyor. 2 yildan sonra 2 sefer banlanmak okadar cok olmamasi gerek gpzune mi batti kizBasmadan yazayım yerler temizlenmişken Açıldımı banın hoşgeldin.
Gözüne mi battı derken?Açıldığını gormuyon mü. Bu iknci banlayisim bu arada olsun arada gerekiyor. 2 yildan sonra 2 sefer banlanmak okadar cok olmamasi gerek gpzune mi batti kiz
. esprili ve gulerek hem seninkini okudum anladimki espri olsun diye yazdin bende espriyle karşılık verdim.Gözüne mi battı derken?
Hoşgeldin mahiyetinde muhabbet olsun diye sordum. İstediğin kadar banlanabilirsin bence sorun yok.
Farkindaysan sonuna" kız" diye de ekledim. EspriliGözüne mi battı derken?
Hoşgeldin mahiyetinde muhabbet olsun diye sordum. İstediğin kadar banlanabilirsin bence sorun yok.
Hosgeldun da nerdesunooooo istanbul bekle beni celeyrum sana
. esprili ve gulerek hem seninkini okudum anladimki espri olsun diye yazdin bende espriyle karşılık verdim.
Farkindaysan sonuna" kız" diye de ekledim. Esprili
Yaşım geçti o yaşları belki ondan alFarkindaysan sonuna" kız" diye de ekledim. Esprili
tamam sorun yok. esprili ve gulerek hem seninkini okudum anladimki espri olsun diye yazdin bende espriyle karşılık verdim.
Ne zaman yolculukooooo istanbul bekle beni celeyrum sana
Hosgeldun da nerdesun
Ne zaman yolculuk
Bendede sikinti yok yaşınız ne kadar oldugunu bilmediğim için anlayisli olacaginiza inaniyorum. Sonucta karsimizdakini ne gorebiliyoruz nede yas bilgisi olmadigi için burdaki bazi arkadaslarla oyle samimiyette olunca arada kayiyor. Sevgiler.Yaşım geçti o yaşları belki ondan al
tamam sorun yok
Hade bakam hayırlı yolculuklar şimdiden bizim oglanlar beraber hastaydı. Seninki nasıl oldu canımalamanya
Hadi hayırlı yolculuklaryarin sabah
Hade bakam hayırlı yolculuklar şimdiden bizim oglanlar beraber hastaydı. Seninki nasıl oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?