- Emoji Skoru
- 5.385
- Puanlar
- 73
Gız bu saatte nere gidecen çalışmaya![]()
ders calismaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gız bu saatte nere gidecen çalışmaya![]()
İlk kez mi giriyosun sınavaders calismayagozum sisti basimda agriyor ders calisacamya
![]()
İlk kez mi giriyosun sınava
Allah yardımcın olsun atanamamak zor atanmak zor bu meslek baştan sona çok zorhayir 4.girisim
Hahahaha :) bu cok iyiydiA101,Bim ve benzerlerinden alişveris yapmayan
Gratis indirimlerini beklemeyen
Dipleri geldigi halde idare etmeyenler giremez!
O neydi gıııız :)
O neydi gıııız :)
Sıkı can iyidir kolay çıkmaz :)Sıkıldım leeeeeeennnnn
Hahahaha :) bu cok iyiydi![]()
Can çikiiii ama gitmiiii sıkıldımmm lennnSıkı can iyidir kolay çıkmaz :)
Ben bekarr olcammmmm inşallah ama fakirimdee her türlüüüAramizda bekar fakir varmi kizlar :) sizin hala bir sansiniz var kafanizi kullanin![]()
Şu sayfada reklamı çıkan garılara bak açılırsın :)Can çikiiii ama gitmiiii sıkıldımmm lennn
Allah yardımcın olsun atanamamak zor atanmak zor bu meslek baştan sona çok zor![]()

2. Yi zengin alirsin napican insan 1. De acemi oluyor :))(Ben bekarr olcammmmm inşallah ama fakirimdee her türlüüü
Bana eş kişisi yoruldum deyince ne yapıyosun ki yoruluyosun oturup ders anlatıyosun demişti ölür müsün öldürür müsünvalla öyle kimseye de anlatamiyorsun![]()
He gııı aman evlilikkkkk olmayacakkk hayattan soğudum kocamı seviyorum ama sevgi yetmiyooo2. Yi zengin alirsin napican insan 1. De acemi oluyor :))(