• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakfakirler topiği

Ben birgün youtubede denk geldim. Aileye haber verdiler. Onu izledim sonra bitane daha sonra yine sonra yine o gece anladim ki hayat çok boş hiçbirşeye üzülmeye değmiyor. Boş boş şeylerle uğraşıyorum gibi geldim psikolojim bozuldu:confused:

bir asker şehit oldu gorme engelli babasi "Zaten göremiyordum niye gittin" demisti o beni cok etkilemisti

Çocuğu olanlara resmiyette çok zor veriyolar diye biliyorum süreç zor mu benim de hayalim bu tabi şartlar çok önemli hem psikolojik hem maddi
Yasadıgım yer ve meslek fukaralık durumumdan kolay oldu
Nıtekım devlete yük etmedık ya

bir asker şehit oldu gorme engelli babasi "Zaten göremiyordum niye gittin" demisti o beni cok etkilemisti
Ben bitane amcaya haber verdiler adam dondu kaldı. Koca dev gibi adam ufak cocuk gibi oldu. Ayy onun öyle çaresiz duruşu haftalarca gözünün önünden gitmediydi:KK43:(

Yasadıgım yer ve meslek fukaralık durumumdan kolay oldu
Nıtekım devlete yük etmedık ya
Öyle duymuştum ama tabi şimdiki durumlar biraz daha esnetilmiş olabilir Allah razı olsun sizden herkese örnek olursunuz umarım

Back
X