- Emoji Skoru
- 4.781
- Puanlar
- 333
Ben de senü yerüm şarlokKız senı yerümmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de senü yerüm şarlokKız senı yerümmm
Dün gece bebiş zor uyudu canım. Sabahta hadi o uyurken yatayım azıcık dedim anca kalktık 1 gibi :))Anamm saat 2 ye geliyo kızzz
Ben saçımı karamel rengi yaptım şimdi bim e gidiyorum biraz kasa kaldırıp kas çalışayım hastayım gerçi ama annem evde çorbamı yapıyor. Gece 3 5 demeyin yazın benle beraber. Ama özele gelemem Yetişemiyorummm

Bebeğin vardııı doğru :)Dün gece bebiş zor uyudu canım. Sabahta hadi o uyurken yatayım azıcık dedim anca kalktık 1 gibi :))
Ben saçımı karamel rengi yaptım şimdi bim e gidiyorum biraz kasa kaldırıp kas çalışayım hastayım gerçi ama annem evde çorbamı yapıyor. Gece 3 5 demeyin yazın benle beraber. Ama özele gelemem Yetişemiyorummm

Evet canım. Çok zorluyor bu ara ama canı sağolsun :))Bebeğin vardııı doğru :)
Çok seviyorum çocuklarıEvet canım. Çok zorluyor bu ara ama canı sağolsun :))
Söyle çiçeeğğeeemm benım dürüst dostlarım
Çocuk yapma adamı boşıcan nasılsaBen saçımı karamel rengi yaptım şimdi bim e gidiyorum biraz kasa kaldırıp kas çalışayım hastayım gerçi ama annem evde çorbamı yapıyor. Gece 3 5 demeyin yazın benle beraber. Ama özele gelemem Yetişemiyorummm
Ha bi de o vardı. Kv yüzünden hep. ama güzel mantı yaparım kocam hava atar arkadaşlarına yemekten sonra boşanırımÇocuk yapma adamı boşıcan nasılsa
ODa vardıHa bi de o vardı. Kv yüzünden hep. ama güzel mantı yaparım kocam hava atar arkadaşlarına yemekten sonra boşanırım
Hak etti.Mıtfak bırı bızı gozetlıyo ulu orta gonusmayın sonra mımlenıyoz