• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakfakirler topiği

Ay yeminle gülümsettiniz :)
Bende sale yerlerinden çıkmayanlardanım ve bunu zevkle yapıp havamı da atıyorum. Şu an üzerimde 7 dolara aldığım h&m tuniğim var hatta

Ay yeminle gülümsettiniz :)
Bende sale yerlerinden çıkmayanlardanım ve bunu zevkle yapıp havamı da atıyorum. Şu an üzerimde 7 dolara aldığım h&m tuniğim var hatta
Aferım böyle olun :)
Nerdesınsın bakalım ?

Aferım böyle olun :)
Nerdesınsın bakalım ?
Amerikadayım :) ve israfa acayip karşıyım burada sezonlar çok çabuk değişiyor 60-70 dolarlık şeyi 1-2 ay sonra bu tarz fiyatlara alıyorum

Kızlar YouTube da ... mutfakta kanalıma abone olur musunuz şu borcumu harcımı ödeyip vatanıma dönmek istiyorum bir an önce

Son düzenleyen: Moderatör:
gızlaaaaar eskisehirde beni taniyan var mı??? eskisehirli değilim afyona özdilege uğradım belki tanırsiniz ne bilimmm.

Kızlar YouTube da ... mutfakta kanalıma abone olur musunuz şu borcumu harcımı ödeyip vatanıma dönmek istiyorum bir an önce

Mune Mune abla çok hayırseverdir. yardımcı olcaktır bu konuda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gızlaaaaar eskisehirde beni taniyan var mı??? eskisehirli değilim afyona özdilege uğradım belki tanırsiniz ne bilimmm.
Herkes de seni tanıyodu insanlar komşusunu tanımıyo artık gülüm :)

• Beğen
Reactions: H E
EF73F5ED-8E4C-40EA-8306-9A74C501E717.webp

garilar oyda topigin aciklamasi var :deli: akil fakirligi yasayanlar uzak durun

Bir öğrenci olarak fakfakir’in dibiyim :KK53:

Cafelerde çayın yanında gelen stick şekerleri zula yaparız yurtta :KK76:
Ve poşet bizim için çok önemli.. Biriktiriyoruz :halay:
Öğrenciyken kültablası çalmışlığım var Allah affetsin :)

Back
X