Fakir kız çocuğuna yardım edermisiniz?

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
izmir bayraklıda oturan 3 yaşında 15 kg kız bebek için yardım topluyoruz üzerinin montu,hırkası bile yok,oyuncak elbise hiçbirşeyleri yok babası asgari ücretle çalışıyor annesi evde evleri kira yani yardıma çok ihtiyaçları var biz biraz birşeyler yaptık ama sizinde kullanmadığınız eşyalarınız varsa çok makbule geçer çok dua alırsınız
ilgilenenler adres bilgisi için özelden mesaj atabilir bana ulaşan kargoları arkadaşım aracılığı ile tuğba bebeğe ulaştıracağız

canım çevreye sorayım bakalım benim tanııdıklarımın hepsi 2 yaş ....ama elimden geleni yaparım cnm ...

Özelden bana kargo için adres bilgisi iletir misiniz?
Bir de şu an için mevcut ihtiyaçları neler? Karşılanmış olanalr varsa, karşılanmamış olanları gönderelim diye soruyorum.

Canım ,biliyorsun benimkiler daha bebek..Ama elimden geleni yapmak isterim..Karşılanmamış ihtiyaçlarını yazabilirsen sevinirim...

eşi çok gururluymuş para kabul etmiyorlar bizde zaten adamdan habersiz yardım topladığımız için benim adresimde biriktirip götürüp çocuğun annesine hediye gibi teslim edeceğiz

ben izmirdeyim zaten.adres bildirirseniz sanırım bişeyler yapabilirim.ayrıca çocuk ve aile hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…