Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Fakir değil ama Remington'nun düzleştiricisi var bende. Amerika'dan almıştım. Ancak Türkiye'ye kesin dönüş yaptığım için burada da düzleştiricim olduğu için elimden çıkarmak istiyorum.
Eğer düşünürseniz resimlerini gönderebilirim.
bende vardı bu canım verdim ama ya kısmet degilmiş sana maalesefmerhaba arkadaşlar.ben fakir tilia düzleştirici arıyorum.elinde olup satmak isteyen veya satan bir yer bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 1453216
bende vardı bu canım verdim ama ya kısmet degilmiş sana maalesef
Fiyatı ne kadar acabaSelam Fakir değil ama Remington'nun düzleştiricisi var bende. Amerika'dan almıştım. Ancak Türkiye'ye kesin dönüş yaptığım için burada da düzleştiricim olduğu için elimden çıkarmak istiyorum.
Eğer düşünürseniz resimlerini gönderebilirim.
Arkadaslar bende var satmayi düşünürken tesadüfen bunu gördüm eger isterseniz cok temiz ben maşa özelliğini bilmiyordum ama ince maşa aldigim icin kullanma ihtiyacım yok isterseniz verebilirim uygun bir fiyata.
Sarma islemini yapaniyorum cunku uclardaki duzlestirici aparati cikardiktan sonra saracak yer nasil anlamadim en iyisi resim göndere yim acaba başka bir aparati vardida benmi kayip ettim.uzun zamn oldu kullanmayali cokda kullanmadim zatenSaçınızı sarin ucundan tutun biraz yakın bir şekilde maşaya ama yanmayin dikkat edin
Bunda masa ozelligi yokmu acabaAa sizdeki farkli