fakir tilia düzleştirici arıyorum!!!

gecekiz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
37
13
merhaba arkadaşlar.ben fakir tilia düzleştirici arıyorum.elinde olup satmak isteyen veya satan bir yer bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
indir.jpg

Selam Fakir değil ama Remington'nun düzleştiricisi var bende. Amerika'dan almıştım. Ancak Türkiye'ye kesin dönüş yaptığım için burada da düzleştiricim olduğu için elimden çıkarmak istiyorum.

Eğer düşünürseniz resimlerini gönderebilirim.

Selam Fakir değil ama Remington'nun düzleştiricisi var bende. Amerika'dan almıştım. Ancak Türkiye'ye kesin dönüş yaptığım için burada da düzleştiricim olduğu için elimden çıkarmak istiyorum.

teşekkür ederim.elimde gayet iyi bir düzleştiricim mevcut şuan. ben özellikle bu modeli arıyorum çünkü hem tost özelliği hemde incecik maşa özelliği var.daha önceden kullandım maşasından ve tostundan çok memnundum o yüzde mutlaka bunu arıyorum.ilginiz için tekrar teşekkürler.

Merhaba bende buna benzer bir cihaz vardı ama memlekette:) Haftasonu gidip sizin için bakayım. Hiç kullanmadığım için tam olarak bu model miydi emin olamadım.Eğer aynı modelse fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz?

Fiyatı ne kadar acaba

Arkadaslar bende var satmayi düşünürken tesadüfen bunu gördüm eger isterseniz cok temiz ben maşa özelliğini bilmiyordum ama ince maşa aldigim icin kullanma ihtiyacım yok isterseniz verebilirim uygun bir fiyata.

Arkadaslar bende bu urunden var ince masa ozelligini yeni farkettim nasil yapiliyor ustteki aparatlar ciktiktan sonra masa ya saci nasil sariyorsunuz?cozemedim ben bunu

Saçınızı sarin ucundan tutun biraz yakın bir şekilde maşaya ama yanmayin dikkat edin
Sarma islemini yapaniyorum cunku uclardaki duzlestirici aparati cikardiktan sonra saracak yer nasil anlamadim en iyisi resim göndere yim acaba başka bir aparati vardida benmi kayip ettim.uzun zamn oldu kullanmayali cokda kullanmadim zaten

X