fakültenin isgali

Iyide final zamanı gayet normal. Neresi olursa olsun kimseyi rahatsiz etmeye hakkiniz yok kusura bakmayın
Rahatsız etmek derken
onlar kütüphane sessizliği istiyor bu sessizliği vermemek saygısızlık olamaz
zaten ben saygısızlık mi diye sormadım
tolerans göstermek gerekir mi dedim

Bizimde final haftalarında her yerde ders çalışılır. Çünkü kütüphane dolu olur yer bulmak imkansız bizimkinde zaten küçük o yüzden bulunan her yer ders çalışmak için doldurulur. Evinde çalışamayanlar ya da okulda çalışmak isteyenler olabilir. Bence sizde biraz saygılı olmalısınız çalışanlara inan bazen bende orada ders çalışanlar gibi tepki verebiliyorum. Gece okulda kalıyoruz ders çalışmak için bizim okul final haftalarında açık kalıyor gece de zaten sinirlerin alt üst oluyor uykusuzluktan birde doğum günü partisi ya da langırt gibi eğlence sesleri çekilmiyor.
Bizim okula bol bol boş alan var
ayrıca orayı diskoya çevirmedik öyle olsa diğer alanlarda da rahatsız edici olurdu bu zaten

final haftalarında idare etmek lazım böyle durumları
her zaman çalışmazlar heralde o kadar çalışkanlarsa iyiymiş ama..

eğer bağıra bağıra konusuluyorsa gülünüyorsa ben ders çalışmasamda rahatsız olurum her şekilde ses kirliliği dayanılmaz oluyor :)

öyle olur ki zaten vize final haftasında.ben mezun oldum ama bizde çalırdık sınava son saatler kala mescit,kantin,ağaçların altları,boş sınıf.ne güzel günlerdi.kimseyi uyarmazdık. çünkü biz ders çalırken harıl harıl, kantinde doğum günü kutlaması yapanlar olmazdı.

bence sen abarttın bizim okulda da en çok kantinde çalışırdı bunda ilginç birşey yokki ama sessiz olun demek gibi bir lüksü yok
Tamam ama bizimkilerde böyle bir beklenti var sözlü olarak da sert bir şekilde uyarıyorlar yoksa ben de çalıştım kentinde ama kimseyi uyarmadin

öyle olur ki zaten vize final haftasında.ben mezun oldum ama bizde çalırdık sınava son saatler kala mescit,kantin,ağaçların altları,boş sınıf.ne güzel günlerdi.kimseyi uyarmazdık çünkü biz ders çalırken harıl harıl kantinde doğum günü kutlaması yapanlar olmazdı.
Çok güzel herkes stres atmak için konuma dokundirmali yorum yapıyor
Boşaltın enerjiniizi

eğer bağıra bağıra konusuluyorsa gülünüyorsa ben ders çalışmasamda rahatsız olurum her şekilde ses kirliliği dayanılmaz oluyor :)
Ben de onu diyorum ses kirliliği yapmıyoruz öyle olsa sıradan bir pastane de falan da uyarı alınması gerekir

Çok güzel herkes stres atmak için konuma dokundirmali yorum yapıyor
Boşaltın enerjiniizi
yooo şuan çok relaks ım.hatta konunuzu okurken o günler aklıma geldi gülümsedim.bence siz istediğiniz cvb ları alamadığınız için strese girdiniz.konu açtınız madem yorumda mı yapmıyak :)

yooo şuan çok relaksım.hatta konunuzu okurken o günler aklıma geldi gülümsedim.bence siz istediğiniz cvb ları alamadığınız için strese girdiniz.konu açtınız madem yarumda mı yapmıyak :)
Yoo yukarda yorum yaptım madem çoğunluk bunu normal goruyor daha dikkatli olurum dedim
istedigim cevap diye bir şey olsa dikkat edeceğimi belirtmemiş olurdum
sorun ben değil senin üslubun
çünkü yaptigimiz kutlamaya alttan alttan laf soruyorsun
Bu arada kutlama bile demedim sürpriz dedim

Son düzenleme:
Doğrusu vize+final zamanları her yerde ders çalışılması doğal ama diğer günler tuhaf özellikle kantin...

Doğrusu vize+final zamanları her yerde ders çalışılması doğal ama diğer günler tuhaf özellikle kantin...
Evet ayrıca aynı şeyleri onlar da mescitte namaz kilanlara yapıyor
yani bence herkes nerde ne yapılması gerektiğini bilmeli
ama madem özellikle bu dönemlerde her yerde böyle
bahar döneminden itibaren daha sakinim :)

Çoğunluk buna normal de dese yine de normal değil. Kantinde ders çalışarak, kantini kütüphaneye çevirerek sizin sosyal yaşam alanınızı gasp ediyorlar. Biri birine saygı duyacaksa şayet ilk saygı duyması gereken onlar çünkü kantini amacı dışında kullananlar kendileri. Siz gidip kasten gürültü yapmıyorsunuz sonuçta. Bir kafeye gittiklerinde ders çalışıyoruz susun diye diğer masaları susturabilirler mi hayır. O zaman orada da bir şey diyemezler.

Çoğunluk buna normal de dese yine de normal değil. Kantinde ders çalışarak, kantini kütüphaneye çevirerek sizin sosyal yaşam alanınızı gasp ediyorlar. Biri birine saygı duyacaksa şayet ilk saygı duyması gereken onlar çünkü kantini amacı dışında kullananlar kendileri. Siz gidip kasten gürültü yapmıyorsunuz sonuçta. Bir kafeye gittiklerinde ders çalışıyoruz susun diye diğer masaları susturabilirler mi hayır. O zaman orada da bir şey diyemezler.
Sınav haftası ise doğru denildi
bilemedim ki şimdi
ben de böyle düşünüyorum ama kararsız kaldığım için genel ne düşünüyor bilmek istedim

Back
X