Fal bakan baktiranlar

Yorgunum666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
67
7
86
35
Kizlar oncelikle ben fal bakmayi bilmiyorum beceremiyorum da. Fala inanmasak da biz kadinlarin fal meraki var sanirim hep. Bazi insanlar isim falan veriyor ya da hissediyor. Olanlari teker teker anlatiyor falanya. Siz hic karsilastiniz mi boyle insanlarla?

Karşılaştım evet. Ticari kaygısı olan insanların belli fal bakma taktikleri var, onlar üstünden tutturan oluyor tutturamayan oluyor. Bu şekilde ismi bilindik fal bakan bir arkadaşım var o anlatmıştı bana tekniğini, istesem ben dahi isim tuttururum. Ha ama fal baktırmak eğlenceli oluyor, insana umut aşılıyor bazen depresif insanları hayata döndürebiliyor. O anlamda çok karşı değilim ben fala, linç yemem umarım. :)

Asıl fal üç harflilerle bakılır onlar geçmişi süper bilir ...ama sorun şu ki fal bakanların çoğu musallatlı kimisi farkında kimisi değil .size tavsiyem eğlencesine bile ne bakın baktırın...

Eskiden herkesin ağzında bi falcı lafı olurdu şimdi kimseden duymuyordum hala fala baktıran var mı da
Hayatımda 2 kere baktırdım ikiside arkadaşlarımın zoruyla bi cacıkta anlamadım hiç biride çıkmadı zaten...

Ha şimdi aklıma geldi bi arkadaşımın annesi ver falına bakayım dedi öylesine bende dalga geçecek sanıyordum "elinde bi kafes gibi bişeyle geliyor kısmetin galiba kuş"dedi..
Ve o yıl eşimle tanıştım ilk sevgililer günümüzde cennet papağanı almıştı...

Ondan sonrada bir daha fala baktırmadım çokta ilgimi çekmiyor doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…