fal bakmak ve baktırmak isteyen kimse yok muuuuuu ?

canım bunu sevgilimin niyetine içtim

erkek arkadaşın için tarot açtım
erkek arkadaşın kendini güçlü hisseden biri fedakar ama hatayı affetmeyen.girişimci ruhu var.fakat babasıyla ters düşüyor onun fikirlerini gereksiz buluyor heralde babası işine karışıyor diye düşündüm.bu aralar sıkıntılı kendini umutsuz ve yorgun hissediyor bu aşkta mutsuzluktanda kaynaklı olabilir.biraz uzaklaşıp kafasını dinlemek istiyor gibi.parayla ilgili gereksiz harcamalarımı var?sanki bu yüzden ileerde sıkıntı çekeceğinden korkuyor.canım sen onunla ilgili üzülüyormusun falında senmisin bilmiyorum üzülmüş bir bayan var.yakın zamanda hayatına toprak grubundan biri girebilir.ama emin olamadım bu sevgili anlamında değilde iş arkadaşı da olabilir bilemedim canım.işle ilgili bir değişiklik yaşamış yada düşünüyor yani bu bir atılım yapmak olabilir.etrafındakiler onun müsrif biri olduğunu düşünüyor.çocukluğunun geçtiği yerleri özlüyor oraya gitmeyi düşünüyor sanırım.ilerde parasal sorunlar yaşayabilir. canım sanki erkek arkadaşın birazz kendini beğenmiş ama aslında öyle pekte bir özelliği olmayan biri gibi geldi bana öyle mi merak ettim

benim aslan burcum sevgilimin kova

canım siz eşinle birbirinize aşıktınız heralde.ayrılmışsınız ama zamansız bir ayrılık olmuş fakat yeni bir başlangıç yapmak içinde bu gerekiyormuş.bunalıma girmişsin sanırım bu olaydan.bir hastalık söz konusu olabilir mi eski eşinle ilgili.sanırım biraz dikkafalı biri.falında barışma göremedim canım fakat erkek arkadaşında olaylardan çok yara almış mücadele etmekten yorulmuş gibi.

Canim oncelikle tesekkur ederim ben esim le barisacakmiyim ben oglak burcuyum canim

canım bana da bakar mısın ama ben şimdi bakamam iyi hissetmiyorum son zamanlarda kendimi işim ve evlilik hayatım için istiyorum ben kova o başak felan filan işte canım

canım sen bir haksızlığa mı uğradın.bu kişi erkek arkadaşın mı bilmiyorum ama genç bir erkek bu kişi sanırım bazı kişilerle karşı karşıya gelmiş bu yüzdende sanki sana haksızlık yapmış.canım sevdiklerinle berabersin isteklerin hedeflerin hızla olacak.karşına çıkan ufak tefek sorunlar olacak tabi ama bunlar aşılmayacak şeyler değil.canım bak sen kendini çok sıkmışsın kısıtlamışsın tutuklu gibi bir halin var.ama canım bunu birazda sen kendine yapıyorsun.bugünlerde işle ilgili bir teklif yada başvuru mu yaptın canım işle ilgili başarısız olman için birsebep yok senin kararlı olman gerekiyor bu ilişkin içinde geçerli.erkek arkadaşın zorluklarla mücadele etmeyi seven biri sanırım senin içinde mücadele edebilecek iyi biri bence.dikkatsizlik sonucu bir miktar para kaybınız olabilir.canım senin erkek arkadaşının burcu neydi?canım senin baban erkek arkadaşına karşı önyargılı mı sanki ona güvenmiyor gibi geldi ama yanılıyorumdur heralde.canım iş hayatınla ilgili ilerde yanlış bir karar verebilirsin buna dikkat et.canım sen eşinle beraber çalışmayı falan düşündün mü belki ilerde böyle birşey yaparsınız

canım bana da bakar mısın ama ben şimdi bakamam iyi hissetmiyorum son zamanlarda kendimi işim ve evlilik hayatım için istiyorum ben kova o başak felan filan işte canım

Baktırmak isteyen çoktur da benim gibi bakamayan dolayısıyla baktıramayan da çoktur

canım senin hayatında yada düşündüğün duygularında yoğunlaşamayan tembel bir erkek mi var genç biri.bu kişi sanırsam sana kendini ispatlamaya çalışıyor.maddi anlamda kazanç getirecek bir girişimde bulunmuşsun.canım senin hayatında biri varmı bilmiyorum varsa bu o da olabilir sende karar veremedim.hayatında mücadele içinde olmuşsun hep gelecektede kendi ayakların üstünde başkasına muhtaç olmadan yaşamak istiyorsun yani hayatında biri olsada olmasada sen kendi ayakların üstünde durmak istiyorsun.hayatında biri varsa bugünlerde mutsuzsun hayal kırıklığı yaşıyorsun bulunduğun ortamdan uzaklaşmak kafanı dinlemek istiyorsun.hayatına çeki düzen vermen gerekebilir ancak senin için ne önemli neyi hayatından çıkarman gerek bunu iyice düşünmen gerek.iyi niyetli duygusal birisin sanırım ama sanki dışardan öyle gözükmüyorsun.canım yakında hayatında bir yenilik yaşayacaksın.senin ilişkinle ilgili sorunların var sanırım ama bilmediğim için hayatında biri olmasada düşündüğün biri de olabilir bu.bahsettiğim yenilik insanlarla yeni ilişkiler kurmanı sağlayacak ama eğer hayatında biri varsa o kişiyle ilgili bir yenilikte olabilir yani sorunlarınızı aşmanıza yardımcı olabilecek birşey.belki beraber bir tatile çıkarsınız bilmemki durgun bir döneme gireceksin eğer olurda bahsettiğim gibi bir tatil yada başka bir yere kafanı dinlemeye gidersen bu senin için iyi olacak.kendini biraz kısıtlanmış gibi hissedebilirsin ama yakında daha iyi bir döneme gireceksin.etrafında senin dengeli uyumlu biri olduğun düşünülüyor ilişkin varsa ilişkindede uyumlu bir çift olduğunuz düşünülüyor.canım ilerde sen çevrende ihtiyacı olanlara yardım etmek isteyeceksin ama senin iyi niyetin suistimal edilebilir

canım bu da benim kahve falım bakarsan sevinirim

Canım banada bak bende sana bakayım at fotoları

banada tarot bakarmısın? ben boğayım.

Yeni birisi için ilişki tarotu rca ediyim oda tam bir kova.

Son düzenleme:
Canım banada bak bende sana bakayım at fotoları

cnm dediğin gibi kahvemi içtim falıma bakacaktın ya hem kendi adıma hem onun adına hemde ikimiz adına 3 tane içtim yorumunu merak ediyorum bu kendi adıma içtiğim fal

Eklentiler

• $Snapshot_20130927.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 80
  • $Snapshot_20130927_1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20130927_2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20130927_3.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $Snapshot_20130927_4.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $Snapshot_20130927_5.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20130927_6.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $Snapshot_20130927_7.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $Snapshot_20130927_8.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $Snapshot_20130927_9.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $Snapshot_20130927_10.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $Snapshot_20130927_11.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…