- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi merissu744
-
Canim ya biliyorum seni vok rahatsiz ediyorum ne olur son kez bakarmisin birdaha seni rahatsiz etmicem llutfen rapisa arkadas cok ihtiyacim var moralim sifir
canım sen neyle ilgili baktırmak istiyorsun burcun ne
canım sende benim sevgiliminkine bakarmısın başak burcu. birde siz berabermisiniz? geçen sorduğun kişi mi bu eski sevgilin mi yeni biri mi?
canım sen neyle ilgili baktırmak istiyorsun burcun ne
benim aslan burcum sevgilimin kova
Canim oncelikle tesekkur ederim ben esim le barisacakmiyim ben oglak burcuyum canim
canım siz eşinle birbirinize aşıktınız heralde.ayrılmışsınız ama zamansız bir ayrılık olmuş fakat yeni bir başlangıç yapmak içinde bu gerekiyormuş.bunalıma girmişsin sanırım bu olaydan.bir hastalık söz konusu olabilir mi eski eşinle ilgili.sanırım biraz dikkafalı biri.falında barışma göremedim canım fakat erkek arkadaşında olaylardan çok yara almış mücadele etmekten yorulmuş gibi.
canım bana da bakar mısın ama ben şimdi bakamam iyi hissetmiyorum son zamanlarda kendimi işim ve evlilik hayatım için istiyorum ben kova o başak felan filan işte canım
canım bana da bakar mısın ama ben şimdi bakamam iyi hissetmiyorum son zamanlarda kendimi işim ve evlilik hayatım için istiyorum ben kova o başak felan filan işte canım
Rapisaaaa msj kutun dmuss.banada bi baktirirmisin yuzuk varmi?? Ne zmn fln
Hadi Bana ac bi cingene tarotu bende sana acayim bende cingene tarotu bakiyorum
bakarım canım birazdan
Canım banada bak bende sana bakayım at fotoları
bakarım cnm beraber değiliz ayrıyız eskisi bu dur kahve içeyim şimdi sende yeni bi kahve iç öyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?