Fal baktirdim ve soylenenlerden hic memnun degilimm

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Selam kizlar.
Sembol cafede Nesil e fal baktirdim. Oncelikle bu adami bilen ve dediklerinin ciktigini soyleyenler var mi? Ben faldan cok etkileniyorum.. iki ay once baktirmistim ve bana erkek arkadasimla bir sevgi paylasmadigimizi soylemisti. Ve 1.5 ay sonra erkek arkadasimla cok farkli oldugumuz, ve beraber mutlu bir gelecegimizin olmadigina inandigimiz icin ayrildik. Ama ben aslinda onu seviyormusum meger ayrildiktan sonra daha cok anladim. Ama onda birseyler bitmis gibi. Neyse. Bana is hayatimda tatmine ulasacagimi, ama ask hayatimda o kadar basarili olamayacagimi vs soyledi. Cok moralim bozuldu. Hayatim boyunca yalniz bir kadin mi olacagim ben?

Cok iyi falcilarin bile tahminlerinin tutmadigi oluyor mu ? Lutfen cevap yazin, simdiden tesekkurler.

İnanamıyorum sana. :O
Nasıl fala bel bağlayabilirsin ki ?
Bana bir falcı sen asla eski sevgilinle görüşmeyeceksin demişti.
Bir diğeri sen bu çocukla bir araya gelsen seni bırakır gider demişti.
Başka biri de asla olmaz bu iş demişti.
Sonraaa daha başka biri bu çocuğun hayatında başka kızlar var, onlarla dolaşır sonra yalnız kalınca sana gelir demişti.
Daha ne palavralar... Ve gittiğim falcılar istanbul ve ankarada tavsiye edilen tipler.
Sonuç ne mi oldu... Eski sevgilimle diyaloğumuz koptuktan sonra hayatında kimse olmamış. Hiç uçuk kaçıklığı olmamış. Ben onunla gittim buluştum görüştüm, bana aşık oldu, terk ettiğimde ağladı. Anlatabiliyor muyum meselemi ?

Biz neye inanırsak onu yaşarız.

Falı geçtim rüyamda gayet mesaj veren şeyler görürdüm yine eski sevgilimle ilgili.
Yorum yapanlar hayatında başka bir kız var, onunla görüşmeyeceksiniz, bu iş olmaz diye konuştular.

Rüyalarımız rehberdir halbuki.

Ama ben başkalarının dediklerine değil kalbinin sesine kulak verdim.
Ve kimseyi, hiçbir rüyayı dikkate almadan yoluma devam ettim.

Falcıların dedikleri 1-2 gün beni etkiler, sonra biter gider benim için.

Çok fazla fal baktırmışımdır. Bu konuda tecrübeliyim. Sakın böyle saçma şeyler düşünme lütfen.
At o fikirleri kafandan. Sevgilinle ayrılman falcı dedi diye olmadı. Anlaşamdığın için oldu.

Ha dediklerinden çıkan olmuyor mu, oluyor elbet. Ama asla yılların sonucu veremez onlar bize.

Son düzenleme:
cok tesekkurler paylastigin icin.
Vallahi adam oyle bi kendinden emin bi sekilde soyledi ki yasama sevincimi aldi goturdu bildigin. Ustune erkek arkadasimla da ayrilinca hepten korku sardi beni. Ayriligin verdigi "bir daha asla birini sevemeyecegim, kimse beni sevmeyecek" duygusunun yaninda bir de o falcinin bunu destekleyen cumleleri kulaklarimda cinliyor gunlerdir. Bir daha fal baktirmayacagim desem de kendime engel olamiyorum. Ama olsam iyi olacak, cunku cok etkileniyorum.. :43:

Yaaaa yapmaa bunuu...
Falcıların hepsi kendinden çok emin konuşur zaten.
Yoksa onlara kimse gitmezdi ki.
Bi öyle bi böyle mi konuşacak...
Net cümleler kuruyorlar.

Eğer seni olumsuz etkiliyorsa bir daha gitmeyeceksin bu kadar basit.

Ve lütfen ama lütfeeennn düşünce gücü ile ilgili kitaplar oku.
Kişisel gelişime yönel.
Kendini tanı. Ne kadar harika bir varlık olduğunu gör.
Sonra da bu üzüldüğün ufacık şeyler için kendine gül.

Tryamour haklisin tamam, pozitif dusunmeye calisacagim. Cok cok sagol (=

'kuzum' tamam bana kizmakta haklisin ama ne yapayim, suanda ki ruh halim o kadar kotu ki. Cok duygusalim, erkek arkadasimdan ayrildigim icin de uzgunum, artik herseyden bi anlam cikarmaya calisir hale geldim. Belki bu ruh halinden ciktigimda bu yazdiklarim bana da sacma gelecek ama simdilik elimden birsey gelmiyo

takma kafana pozitif düşün,aslında farkında olmadan olumsuz veya olumlu düşünceleri(olayları)üstümüze çekeriz.falcıda sana kötüdüşünceler yüklemiş, ve sende etkilenerek o düşünceyi kendi üstüne çekmişsin.

Şuurun hakikaten yerinde mi?
bu ne umutsuzluk, ne falı ne "dediği tutar mı" ???
ben de fal bakıyorum hem de iyi olduğumu söylerler lavie rumuzlu arkadaşımıza sorabilirsin mesela,
ama sallıyorum güzelim hem de süper sallıyorum öyle böyle değil nasıl uyduruyorum görsen...
Allah aşkına yapma, parana yazık...

Şuurun hakikaten yerinde mi?
bu ne umutsuzluk, ne falı ne "dediği tutar mı" ???
ben de fal bakıyorum hem de iyi olduğumu söylerler lavie rumuzlu arkadaşımıza sorabilirsin mesela,
ama sallıyorum güzelim hem de süper sallıyorum öyle böyle değil nasıl uyduruyorum görsen...
Allah aşkına yapma, parana yazık...

bu konuyu acali 3 ay olmus. Aman tanrim gunler nasilda su gibi akip geciyor!!

suurum yerinde sagolun sordugunuz icin, cok naziksiniz ((=

3 ay once bu konuyu actigimda sevgilisinden yeni ayrilmis, kalbi paramparca, umutsuz, ve uzgun bi kiz vardi karsinizda. Herseyden anlam cikarmamda bundandir. falmis bilmem neymis bunlar benim de normalde inandigim seyler degil ama olaylar ust uste gelince boyle oldu iste. ilginiz ve cevabiniz icin tesekkur ederim. :16:

falcılar geleceği çok iyi bilselerdi önce kendilerine bakıp daha sağlam ve sigortalı bi iş edinirlerdi.. bende fal baktım yalan değil dahada bakmıyorum söylediklerim çıkıyor mu çıkmıyor mu hatırlamıyorum bile çoğu zaman.. eğer falcılar o kadar iyi niyetli olsalardı parasız yaparlardı bunu senden para sağlamak için sen ona tekrar git diye herşeyi söylerler... eğer falcıya çok gitmek istiyorsan ona vereceğin parayı kitaplara harca kendine yönel,emin ol değecek o paranın kitaplara gittiğine. Rus edebiyatı oku dostoyevskiden suç ve cezayı okuyacağım ben ve daha 7 8 kitap var alıpda rafta duran şuan anna kareninayı oukyorum bitmek üzere o da çok güzel. kitap oku,mitolojiyle ilgilen,ırkları araştır tarihi filmler izle,insan o kadar çok şey bulur ki kendine yönelceği zaman ve sonrada iyki de yapmşım der emin ol. dostoyevskiyi oku insanların davranışını anlamana daha iyi sağlayacak ve analiz etme kabiletin pratikleşecek kolay olacak. Kitap insanı en güzel gezilere sürükleyen gemidir. unutma. insan isterse bin tane kötü düşünce bulur ama kendini sevmek için milyonlarca neden var ve düşüncenin sınırı yok ! senin hayatın ve nerde hangi an nasıl istiyorsan onu öyle yaşarsın ; senden başka kimse bu kadar değerli değil bunu yaz bi yere..

konu hortlamış:ssz::1: olur öyle arada, herşey üst üste geldiğinde insan neye inanacağını şaşırır, falcı da gezer tesirinde de kalır sözlerin ama kısa sürede o etki kendiliğinden geçip yine doğru ve yanlışı ayırt edecek noktaya da geliriz. zaten falcılar da insanların çaresizliğinden nemalanmıyor mu, her şey yolunda iken falcı gezen nadirdir herhalde ya da ben karşılaşmadım bilemiyorum:ssz:

konuyla belki çok alakasız olacak ama dostoyevski adını görünce yazmadan duramadım. en başarılı dediğimiz falcılar bile geleceğe yönelik kehanetleri ile değil genelde karakter analizleri ile akılda kalır. işte insanın doğasını anlamak, iniş-çıkışlarını gözlemlemek, çelişkilerine ışık tutabilmek için en iyi kaynak bence de dostoyevskinin kitapları ve roman karakterleridir. okudun mu hiç bilmiyorum ama sürekli sorguladığımız "o nasıl olur, bunlar nasıl başıma geliyor, herşey nasıl bir anda değişti" gibi soruların yanıtlarını oralarda bulabiliriz. bazı romancılar insanı ya iyi ya da kötü yönleri ile alır, tek yönlüdür; ya da hayattaki amaçlarına dair tezleri mutluluk ve başarı odaklıdır bu da karakterleri biraz sığlaştırır oysa dostoyevski'nin karakterleri merkeze bir amaç yerleştirip ona ulaşma gayesinde değildir çoğu zaman, insana ait ne varsa her şey onlarda tezahür eder. işler yolunda iken bir anda herşey tepetaklak olabilir, iyi görünen bir karakterin zaaflarına, kötü dediklerimizin de içindeki vicdana rastlayabiliriz. düz değildir, inişli çıkışlı bir sonraki hamlesi tahmin edilemezdir. misal öteki ben kitabı psikolojiye de çok katkı sağlamış bir romandır. karamazov kardeşler içinde yüzlerce renk barındıran karakterlere sahiptir. yeraltından notlar dünyaya sıkışıp kalmışlığımızı iliklerimize dek hissettirir, uyumsuzluğumuzu... öyle işte yazmak istedim nedense:ssz:

konu hortlamış:ssz::1: olur öyle arada, herşey üst üste geldiğinde insan neye inanacağını şaşırır, falcı da gezer tesirinde de kalır sözlerin ama kısa sürede o etki kendiliğinden geçip yine doğru ve yanlışı ayırt edecek noktaya da geliriz. zaten falcılar da insanların çaresizliğinden nemalanmıyor mu, her şey yolunda iken falcı gezen nadirdir herhalde ya da ben karşılaşmadım bilemiyorum:ssz:

konuyla belki çok alakasız olacak ama dostoyevski adını görünce yazmadan duramadım. en başarılı dediğimiz falcılar bile geleceğe yönelik kehanetleri ile değil genelde karakter analizleri ile akılda kalır. işte insanın doğasını anlamak, iniş-çıkışlarını gözlemlemek, çelişkilerine ışık tutabilmek için en iyi kaynak bence de dostoyevskinin kitapları ve roman karakterleridir. okudun mu hiç bilmiyorum ama sürekli sorguladığımız "o nasıl olur, bunlar nasıl başıma geliyor, herşey nasıl bir anda değişti" gibi soruların yanıtlarını oralarda bulabiliriz. bazı romancılar insanı ya iyi ya da kötü yönleri ile alır, tek yönlüdür; ya da hayattaki amaçlarına dair tezleri mutluluk ve başarı odaklıdır bu da karakterleri biraz sığlaştırır oysa dostoyevski'nin karakterleri merkeze bir amaç yerleştirip ona ulaşma gayesinde değildir çoğu zaman, insana ait ne varsa her şey onlarda tezahür eder. işler yolunda iken bir anda herşey tepetaklak olabilir, iyi görünen bir karakterin zaaflarına, kötü dediklerimizin de içindeki vicdana rastlayabiliriz. düz değildir, inişli çıkışlı bir sonraki hamlesi tahmin edilemezdir. misal öteki ben kitabı psikolojiye de çok katkı sağlamış bir romandır. karamazov kardeşler içinde yüzlerce renk barındıran karakterlere sahiptir. yeraltından notlar dünyaya sıkışıp kalmışlığımızı iliklerimize dek hissettirir, uyumsuzluğumuzu... öyle işte yazmak istedim nedense:ssz:

Canim bu yazarin ismini duydum ama kitaplarini okumamistim. Kitap isimlerini ornek vererek yazdigin icin tesekkur ederim. okul gelecek ay bitiyor malum. Evde is ararken bende bu adamla tanisirim ((= ismarlayacagim kitaplarini.

cok tesekkurler paylastigin icin.
Vallahi adam oyle bi kendinden emin bi sekilde soyledi ki yasama sevincimi aldi goturdu bildigin. Ustune erkek arkadasimla da ayrilinca hepten korku sardi beni. Ayriligin verdigi "bir daha asla birini sevemeyecegim, kimse beni sevmeyecek" duygusunun yaninda bir de o falcinin bunu destekleyen cumleleri kulaklarimda cinliyor gunlerdir. Bir daha fal baktirmayacagim desem de kendime engel olamiyorum. Ama olsam iyi olacak, cunku cok etkileniyorum.. :KK43:
mesj baya eski ama bende bundurumu yasadıö hala d yasıyorum 8 ay snra bana bnlarındıyen falcıyla yuzlesmek ıstyrum ya 8 ay oldu ama dedgıgı btun olumsuzlar cıktı olumlu bseyde dememıştı ztn:((

Back
X