valla benim de bir asla baktırmayacağım isim didem/şehrazat. ikisi aynı kişi, birinin söylediklerini diğeri yazıyor ve sonuçta ikisi de fos çıktı, tarihler patladı, dediği tek bir şey bile tutmadı. bi de bana en son telefonda baktırdığımda 'ayy notlarımı bulamıyorum, sana sıfırdan bakıcam' ayağına yatıp, sonra da resmen ucuz filmlerde gördüğümüz kristal küreye bakan falcı ablalar gibi 'bir saniye bir saniye suda bir isim görüyorum, o kişinin adı x mi' dedi, ki ismi ben ona daha ilk falımda söylemiştim, şehrazat'a da yazmıştım zaten. 100 lira veriyorum, gelecek çıkar ya da çıkmaz orasını allah bilir, ama insanı bari bu kadar aptal yerine koymasın. resmen içime oturdu verdiğim para, didem sayfası da böylece kapandı benim için.
Yiğit iyidir, peşinde koşman gerekir, darlaman, ee hadi ama demen gerekir, ama öyle paranın üstüne yatacak biri değil gibi. Ha onun da dedikleri çıkmıyor (bekliyorum hala da hiç ihtimal vermiyorum) ama en azından o an için iyi geliyor size. Moral depoluyorsunuz, güzel bir enerjisi var. anı da çok iyi biliyor.
Zehra konusunda da hala kararsızım. Uzun baktı, ailevi konuları bildi, aslında iyi ama neden ikinci defa baktırmadım bilmiyorum. Aslında Didem mi Zehra mı derseniz kesinlikle Zehra derim. Kadın samimi en azından ve diğeri gibi sizi yolunacak kaz olarak görmüyor.
Selena, Nesibe favorilerim, diğer online falcıları geçiniz.. İlkay'da kararsızım henüz, karakter analizi falan süper gerçi, dediklerini bekleyip göreceğiz. Hüma'ya baktırmak istiyorum aslında, bir de onu deneyeyim, bir de Naira'yı çok beğendim, Şimdiye kadar bir tek onun dedikleri çıktı zaten. bakalım diğer dedikleri de çıkar umarım. Bunların dışında dediğim gibi hepsi şişirilmiş, hepsinin bi şekil burada reklamı yapılıyor, bir heves deniyorsunuz ve fos çıkıyorlar falan. Kendini ispatlamış isimler dışında, ki dediğim gibi onlar da bana göre sadece Selena ve Nesibe, diğer birden bire ortaya çıkan isimleri, 'ayy şok oldum, ayy ağzım açık okudum' vs yorumları ciddiye almayın.