Fal baktirma önerisi

OykuLock

Masalın Yokmuşu~
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
34
89
88
32
Merhaba hanimlar. Sizin ile bir yildizname deneyimini paylasmak istiyorum. Yildizname duru görü veya hisler ile bakilan bir mevzu degil, bilimsel yaklasilmasi gereken, astroloji ve astronomi bilgisi gerektiren bir daldir. Az önce hayatimin en kötü yildizfali ile karsilastim. Gercekten paraniza yazik, kesinlikle uzak durun demek istedim. yildizfali zaten direk sitenin adi. Yani arkasina .com.tr eklediginizde cikan site. 70 tl ödeyip, sadece bu dala merakli oldugumdan ötürü, bir beklenti icerisine girdim fakat bayaaa bos yapmis. Bakmadan cicili bicili seyler yazip birakmis.

Lütfen böyle seylere paranizi yatirirken iki defa düsünün. Dogru düzgün cümle kuramayan insanlar, hayatinizi etkiliyor ve sizi bu sekilde yanlis yönlendirebiliyorlar. Üstelik bir de paranizi alarak.

Kahve fali konusunda tellwe'den cok etkilenmistim. Fakat fallarim sordugum sorularin tarzindan ötürü sürekli geri cevrildi. Umut arayisinda gittiginiz zaman "hersey güzel olucak hayatim bitanem" diyerek yanasiyorlar. Hic bir bilgi vermeden baktirirsaniz, baya bos yapiyorlar.

Umarim böyle acik acik yaziyorum diye uyari almam fakat motivasyon icin sizi dolandirmaya niyetli insanlara para yedirmenize gerek yok. Evet, dolandirmak diyorum cünkü karsiliginda olmayan bir yetenegi varmis gibi gösterip bundan para almak benim icin dolandirmaktan baska bir sey degildir...

Bu güzel bilgilendirme için teşekkürler .Yildiznamemi yorumlamanizi 4 gozle bekliyorum.:KK36:

Back