1 yil once hayatimin en berbat gunlerini yasiyordum.bu yazi gercekten allah rizasi icin ihtiyaci olanlara ulasir ins.kizlar evliligim bir yil once berbatti esimle surekli kavga ediyorduk nedensiz.cikmazdaydim esimi cok seviyordum fakat okadar soguktuki bana beni aldattigina kanaat getirdim.fakat bir ipucu bulamiyordum.bi arkadasima derdimi anlattim.dediki bak bilirim boyle seylere inanmazsin ama bir hoca var dedigi cikar okudugu dua sifa verir.kalpazan degil gel gidelim.universte mezunu bi kadinim bana ters fakat ne kaybederim ki diye dusundum gittim.on yargiliydim.bakalim ne uydurcak dedim.bana soyle bi bakti.sonra suya bakti.kalbini temizle ferah ol esin seni aldatmiyo.bu kavgalar son bulucak yeterki icindeki cocuk korkusundan kurtul.seneye bugun bir bebegin olucak ve sen cok mutlu bi kadin olucaksin
.olmus bebeklerin senin nasibin degilmis.kendinide kocanida uzme.kanim dondu.sirtim urperdi.3 bebek dusurmustum.bebegim olmicak korkusu vardi.esimde benim bu durumumdan dolayi sikntiliymis.birbirimize sorunlari soylemeden hayati zindan etmisiz.suan 3 aylik bebegim var ve harika evliligim.allah razi olsun o hocadan.benim gibi ihtiyaci olanlara yardimci olmak isterim.caresizlik cok kotu yasadim bilirim..
Allah aşkına falciya büyüye mi inandınız günah böyle şeyler
Allah ın ne zaman vereceğini bilemeyizki zamanı şimdi gelmiştir öyle olmuştur
Yoksa büyüyle hocayla falciyla olacak iş değil
Gaybi Allah'tan baskasi bilemez! Ayrıca bu yaziyi yazmanizdaki amac ne, birilerini fala mi yonlendiriyorsunuz? Kendiniz günaha girdiginiz yetmezmiş gibi bide baskasini da mi tesvik ediyorsunuz, cok yazik....