Fal duru görü tarot

Acaba tarot kahve falı ve ya duru görü yapan güvenilir bi tanıdığı olan deneyimleyen var mı gerçekten çok ihtiyacım var
Ciddi ilgilenilmez böyle seylerle zamaninizi da paranizi da kaybetmeyin

Fal topiği var oradan araştırabilirsin. Fal yalan paranı harcama vs demicem onu sormamışsın çünkü.

Acaba tarot kahve falı ve ya duru görü yapan güvenilir bi tanıdığı olan deneyimleyen var mı gerçekten çok ihtiyacım var

Madem cok ihtiyaciniz var cevap veriyorum bu kafadan acilen cikin yoksa bu kafayla daha cok gider gelirsiniz.

Ben güneş.falcafeye baktırıyorum nefes ablaya diğer falcıları da çok güzel ve keşke daha önceden tanısaydım diyorum

Instagramdan birini öneririm size. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken ve travmalarina kadar buluyor. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor,şifalandiriyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor. Ben şahsen baya memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…