Fal Meraklılarına..

Bugün Biri Beni Azarliyacakmiş Hadi Ordan Beni Azarliyacak Anasinin Karnindan Doğmadi Dahaaaaaaaa Falimda çiktidaaaa

[Pek yakında, sonradan hayırlı bir dost olduğunu anlayacağınız bir kimseyle taşınacaksınız.]

35kere zar attim hep bu cikti bakalim bakalim kimle tanisacaz hehe:smiley-cool:

[Eş beğenmekte titizlik yüzünden geciken bir evlilik...]

anaaaa:1shok::1shok:valla bu dogru bak:Roflol:

amanın eflilik diyooo efleniyom kıslar acep hemen düğün davetyesini bastırsammı yoksa önce damat adayınımı bulayım şaşırdım.tühhh sıralamayı henüz bilmiyom ki.

Sırf meraktan bakayım dedim;
Çok dikkat isteyen nazik bir hissi durum. İhtiyatlı olmak gerekiyor...

Sanırım sağlık durumumdan bahsediyor.
Farenjit mi ne ondan olmuşum.
Antibiyotik kullanıyorum da..:Roflol:

Kolay hiddetlenen, güç affeden, kindar bir erkek ile ilgili bir gelişme yada olay...

Dedi ben böyle bir erkek tanıyorum mu diye bakınıyorum :)

teşekkürler zepp

banada aile içi bir toplantı yapacağım çıktı ilginç ama paylaşımın için sağol zepp

klava:klava:Ama ben aşk için bakmak istemiştim şansıma hep para ile ilgili çıktı demek ki bu aralar aşktan yana şansım yok

Olası bir skandala sizin de adınız karışabilir, dikkatli olmanızda yarar var. benneyaptımki
Ammanıınnn_!

Hmm 23.40 sımdı benm falımda şansızlık cıktı pekı bugun ıcın mı gecerlı yrn ıcın mı gecerlı olcak umaırım yyrn ıcın gecerlı olmaz kapıdan donmek ıstemıorum ama elıme para gecıcekmıs yuklu mıktarda güsell

bende meraktan baktım ama birebir çıktı.

sizinde içine karışacağınız düğün var dedi.

doğru akşam arkadaşımın kınası var ve sanki ben evleniyorum

bir telaş bir telaş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…