Bir şey değil kuzum, fiyatları falcıya göre değişiyor ama ben 40 ₺’den fazla vermek istemiyorum. 25 ₺’ye baktırdığım da oldu 35₺’ye de. Kahve, tarot, katina, horoskop, yıldızname vs. var ama en uygun fiyatlı katine ve kahve falı olduğu için ben hep onlara baktırdım. Yine baktırmak istiyorum, keşke biraz indirim olsapaylaşımın için teşekkürler kuzucum
en çok hangisini tavsiye edersin, ucretleri ne kadar ve ne falı baktirmistin
Rica ederim bebeğimPaylaşımın için teşekkürler bebişgüvenilir site mi? çünkü coğu site parayı alıp falı geciktiiriyor..
Aynen öyle kuzum, ben bu aralar baktırmayı düşünüyorum. Karşılıklı fallaştığım arkadaşlar benim durumumu biliyor zaten, bakalım dedikleri çıkacak mı ?Haklisin tatlim falci önemli . Bosuna gitmesin paralarımız . Burdan baktirdiklarimiz hakkında yorum yapalimm
Hayırlısı olsun kuzum mühim olan o ...Aynen öyle kuzum, ben bu aralar baktırmayı düşünüyorum. Karşılıklı fallaştığım arkadaşlar benim durumumu biliyor zaten, bakalım dedikleri çıkacak mı ?
Rica ederim, geçen yıl baktırmıştım. Hesabıma mobil ödemeyle ₺ yükleyemediğim için bakamadım daha. Acaba dediğiniz Bade Doğan’a mı baktırsam yoksa daha önce baktırıp dediklerinin çoğu çıkan Ayışığın’a mı ? Siz de baktırırsanız burada paylaşır mısınız ?detaylı anlatım için teşekkürler. bende değişik siteler denedim, fal sepeti nde de kime baktırsam diye düşünüyordum. Ortalaması 5.0 olan Bade Doğan diye bir falcı var herkes çok beğenmiş gibi onu deniyeceğim sanırım.
Bade yi bekledim ama çevrimiçi olmadı bende Senanur a Tarot gönderdim o sırada, baya bombaydı, şaşırttı valla beni. Nişanlımın işle ilgili bir takım sorunları vardı, onlarla ilgili hiçbirşey söylememiştim resmen o bana anlattı olayları, şok oldum. Yakın zamanla ilgilide birşeyler söyledi merakla bekliyorum bakalım çıkıcakmı diyeRica ederim, geçen yıl baktırmıştım. Hesabıma mobil ödemeyle ₺ yükleyemediğim için bakamadım daha. Acaba dediğiniz Bade Doğan’a mı baktırsam yoksa daha önce baktırıp dediklerinin çoğu çıkan Ayışığın’a mı ? Siz de baktırırsanız burada paylaşır mısınız ?
Çıkarsa yazar mısın, bende baktırayımBade yi bekledim ama çevrimiçi olmadı bende Senanur a Tarot gönderdim o sırada, baya bombaydı, şaşırttı valla beni. Nişanlımın işle ilgili bir takım sorunları vardı, onlarla ilgili hiçbirşey söylememiştim resmen o bana anlattı olayları, şok oldum. Yakın zamanla ilgilide birşeyler söyledi merakla bekliyorum bakalım çıkıcakmı diye
valla dediğim gibi, nişanlımın işiyle ilgili baya spesifik şeyler söyledi, şaşırdım baya.. 1-2 baya iddalı şey daha söyledi, onlarda çıkarsa zaten inanılmaz olurÇıkarsa yazar mısın, bende baktırayım
Bu aralar çok ihtiyacım var
Bade yi deneyebildniz mi ? Puanları ve yorumları baya iyi gözüküyor, gerçekten okadar iyi mi merak ettim ?Bade yi bekledim ama çevrimiçi olmadı bende Senanur a Tarot gönderdim o sırada, baya bombaydı, şaşırttı valla beni. Nişanlımın işle ilgili bir takım sorunları vardı, onlarla ilgili hiçbirşey söylememiştim resmen o bana anlattı olayları, şok oldum. Yakın zamanla ilgilide birşeyler söyledi merakla bekliyorum bakalım çıkıcakmı diye
ben Buğra yı daha önce denemiştim, fena değil gibiydi. Biraz uzun sürmüştü falı yorumlaması ama yinede beğenmiştim. Gerçi sonra birdaha baktırmadım. Nesibe iyi aslında ama oda çok uzun sürede bakıyor artık, beklemek istemiyorum okadar.bugra herkese hemen hemen aynı şeyleri soylemiş
bugra herkese hemen hemen aynı şeyleri soylemiş
Gelecekle ilgili dedikleri çıkan mesela arayacak, adım atacak vs. diyipte çıkan kim var ? Hangisine baktırmalıyım ?ben Buğra yı daha önce denemiştim, fena değil gibiydi. Biraz uzun sürmüştü falı yorumlaması ama yinede beğenmiştim. Gerçi sonra birdaha baktırmadım. Nesibe iyi aslında ama oda çok uzun sürede bakıyor artık, beklemek istemiyorum okadar.
Gelecekle ilgili dedikleri çıkan mesela arayacak, adım atacak vs. diyipte çıkan kim var ? Hangisine baktırmalıyım ?
şimdi baktım daha önce bana baktığı fala da , kardeşimle ilgili söyledikleri çıkmış valla. çok yakında aileden birine kısmet var sizde çok seviceksiniz falan demiş, kardeşim evleniyor yakında ve kıza bende bayılıyorum :)Gelecekle ilgili dedikleri çıkan mesela arayacak, adım atacak vs. diyipte çıkan kim var ? Hangisine baktırmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?