- 4 Şubat 2022
- 3.337
- 7.998
- 108
Bende hiçbir şey bilemedi.Derya nural bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiçbir şey bilemedi.Derya nural bence
Farklı üye adı yetmez mail adresini de farklı girmen gerekiyor.falsepetinde hesabim yeni ve birine bu hesabimla ilk kez attim. senin adini arattim eskiden hep bakiyomusuz hesabin farkliymis dedihesap değiştirelim eski fallara bakmasinlar diyoruz ama oyle de kurtulamiyomusuz
![]()
Anda iyi o benim exin tipine kadar fincanda sac şeklini bilr tarif etti ama sonunu pembeye bagliyor.Bende hiçbir şey bilemedi.
Farklı üye adı yetmez mail adresini de farklı girmen gerekiyor.
ne geçmiş ne an ne gelecek.. bomboştuAnda iyi o benim exin tipine kadar fincanda sac şeklini bilr tarif etti ama sonunu pembeye bagliyor.
Beni tanımadılar yeni hesapla. Adını arattım buldum ne demek? farklı isim seçmişsin sonuçta ney nasıl buluyor?hersey farkli
Beni tanımadılar yeni hesapla. Adını arattım buldum ne demek? farklı isim seçmişsin sonuçta ney nasıl buluyor?
bende arkadasima birini önerdim o da benim telefonumdan girmisti yani kendi hesabini olusturdu onu da ben sanip bana göre yorum yapmislardie oyle iste. ses kaydi duruyo yani![]()
ya ben bu astrocenter cudiyi denemek istiyorum astrodan hic fal baktirmadim siteye guvenemedim anlamadim da cok fazla 1€ 10 dksi yani 47 tl diyor bu kadar ucuz mu hiic anlamadim ne kadar simdi fal
sebep cudiyi cok merak etmistimyol yakinken don ve astroya bulasma
cudi baktırmaya değer, ilk üyelik ve ilk bakımlar 1€ ama sonrakiler 15€ oluyor.sebep cudiyi cok merak etmistim![]()
sebep cudiyi cok merak etmistim![]()
Nasıl baktırılıyor ona ilk sefer ? Telefonla konuşarak mı bakıyor sadece?cudi baktırmaya değer, ilk üyelik ve ilk bakımlar 1€ ama sonrakiler 15€ oluyor.
iradeliyseniz cudi ye baktırıp üyeliği silecekseniz tavsiye ederim.