• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

whatsapp grubunda 11 kisiyiz sadece 4u adina olanlari yaziyorum😁 digerleri disarda baska baska yerlerde baktiriyo. uygulamalarda baktiranlarin hepsininkini toptan yaziyorum😂
Aaa bilmiyordum. bir ay övdüklerini diğer ay gömüyosun sürekli değişiyor neye inanacağını şaşırıyor insan kafam karıştı😂 hayal ürünü değilmiş😂

arkadasima vadesiyle cikanlar
derya nural ve talya. aralik son hafta iletisim olur ve barisirisiniz demisler barisma yok ama aylar sonra iletisim kurmuslar
vadesi tutmayan ama iletisim sekli ve konusulacaklar icin dedikleri cikanlar ahu yaldiz,filiz cetin,duygu aura.

mayra,eda aksu ve nesibe hic iletisim gormemisler patladilar
isilay dusunceleri bilmis vadesi 3 ay gecikmeli
gokben dusunceler ve anlik durumlari bilmis
arzu ates anlik durumlari biraz bilmis
kamelyam sureci bilememis vadesi tutmamis ama iletisim olur demiş. cikti diyemiyoruz cikmadi diyemiyoruz😁
fallawyu adamin askla sevgiyle gelecegini soylemis oyle olmadi
Derya Nural bana da ısrarla Aralık deyip duruyordu aylardır 5 gün daha var bakalım 😄

bence vadesi nadiren tutuyo ya. bana onumuzdeki ay dedigi olay ertesi gun olmustu 😂 gul demir gibi vadeleri facia
deva güneş'in vadeleri tutuyor mu? daha doğrusu söylediğinden erken çıktığı oldu mu? bana iş için yazın dediği bir olayın önümüzdeki ay olması gerekiyor da :mad:

Bana vadesi neredeyse 1 yıl gecikti ama dediği oldu.
Vadem gecikebilir değişebilir diyerek verdi hep zaten ama aralığa odaklanıyordu, bakalım..

Bu arada Talya süreç, karakter, kişi, olay örgüsüi konu, içerik komple tam tersini gördü, hiçbir şekilde uymadı bana. Sonuç umutsuz ve olumsuzdu.

deva güneş'in vadeleri tutuyor mu? daha doğrusu söylediğinden erken çıktığı oldu mu? bana iş için yazın dediği bir olayın önümüzdeki ay olması gerekiyor da :mad:
Bana tutmadı.

ya astrologlar nasil iki ucta konusabiliyor?? falcilari hadi anladik biri olumsuz goruyo biri olumlu ama astrolog bunu nasil yapiyor? belli sistemi yok mu bunun?

ya astrologlar nasil iki ucta konusabiliyor?? falcilari hadi anladik biri olumsuz goruyo biri olumlu ama astrolog bunu nasil yapiyor? belli sistemi yok mu bunun?
Açıp düzgünce bakmadıkları için emek vermedikleri için. Sallamaya risk almadan hazır cevaplar vermeye alıştıkları için bence

Açıp düzgünce bakmadıkları için emek vermedikleri için. Sallamaya risk almadan hazır cevaplar vermeye alıştıkları için bence

Ceyda saygini denedim cok emek vermis cok uzun detaylandirmis basta karakter analizleri filan var ve dogru ama disarda baska astrologdan aldigim yorumla tamamen farkli konusmus🫠

Ben aynı konuda 3 farklı yorumcuya baktırdım eylül ayında. Bunlardan ikisi, Aslı Duru ve Derya Nural vade ,sonuç ve gidişat olarak aynı şeyi söylediler ki şimdilik onların dediği gibi olacak gözüküyor yine de bilemem lakin diğer yorumcu Arvel Eren onların zıttını söyledi.Arvel Eren e baktıran var mı? Dediği olan var mı aranızda arkadaşlar?

Ben aynı konuda 3 farklı yorumcuya baktırdım eylül ayında. Bunlardan ikisi, Aslı Duru ve Derya Nural vade ,sonuç ve gidişat olarak aynı şeyi söylediler ki şimdilik onların dediği gibi olacak gözüküyor yine de bilemem lakin diğer yorumcu Arvel Eren onların zıttını söyledi.Arvel Eren e baktıran var mı? Dediği olan var mı aranızda arkadaşlar?
Ben baktırdım olumsuzdu ve yaşadıklarım olumsuz ama onun yazdığı senaryo gibi olumsuz değil. Onu hayatından çıkar dedi, ben fala göre değil kendim inisiyatif alarak çıkardım hayatımdan. Sistemden çektiğim kartlara göre yorum yaptı, ekstra kart çekmedi. Hisli değil kart falcısı bana göre.

Son düzenleme:
Uzun süre sonra fal baktırdım. Leyla hatem in gelecek çıkıyor mu?

Ben baktırdım olumsuzdu ve yaşadıklarım olumsuz ama onun yazdığı senaryo gibi olumsuz değil. Onu hayatından çıkar dedi, ben fala göre değil kendim inisiyatif alarak çıkardım hayatımdan. Sistemden çektiğim kartlara göre yorum yaptı, ekstra kart çekmedi. Hisli değil kart falcısı bana göre.
Ben kahve göndermiştim ona.Yani dediği gibi olmadı mı size ? Çıkmadı mı?

Ben kahve göndermiştim ona.Yani dediği gibi olmadı mı size ? Çıkmadı mı?
Tam onun dediği şekilde olmadı evet, adamın benden uzaklaşma sebebini farklı söyledi. Ama o değilmiş. Anı ve geleceği bilemedi yani. Ama belki kahve falında iyidir ben katina baktırmıştım

Back
X