• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Berrin Akı denedim bugün söylemediğim sorularıma eklemediğim halde gördüğü bazı şeyler oldu şaşırttı beni tabi çıkarmı çıkmazmı zaman gösterir

Teşekkür ederim . Kızlar bende baktıracağım yakalarsam çevrimdışı gözüküyor bekleyen 4 kişi gözüküyor. Peki Siz tarot mu katina mı baktırdınız ? hangisini önersiniz

Aslı Duru bir de sormadığım halde ,bir kadın enerjisi var dedi ki bilmiyordum ,varmış yeni öğrendim onu da..
Üzüldüm ihanet gibi bir şey değildir umarım yaşadığınız 😔 Bende sormadığım şeyleri söylemesini seviyorum çünkü her şeyi sormak bazen aklımıza gelmiyor. Birde üçüncü kişiyi malesef öyle herkes göremiyor yada görsede söylemiyor

Üzüldüm ihanet gibi bir şey değildir umarım yaşadığınız 😔 Bende sormadığım şeyleri söylemesini seviyorum çünkü her şeyi sormak bazen aklımıza gelmiyor. Birde üçüncü kişiyi malesef öyle herkes göremiyor yada görsede söylemiyor
Yok ihanet değil, sadece bilmediğim bir bilgiydi ve kariyer için baktırmıştım ,ekstra bilgi olarak söylemiş.O zaman bilmiyordum ,varmış hakikaten yeni öğrendim.

Back
X