• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

adamin karakteri fazla olumsuz anlatmis. tanidigim kadariyla bence dogru. iliskiyi arkadasimi sevdiginden degil aliskanliktan ve arkadasimin maddi imkanlarinin coklugundan devam ettirmesi falan filan. senle ilerde ciddilesmek ister ama surdurmemen gerekiyo seni dibe cekecek demis. yorum olumsuz ama kullandigi kelimeler,anlatimi filan olumsuzlugu ikiye katlamis. fareler zehirler iblisler 😂😂
valla gelecek öngörüleri o kadar başarılı değil ama karakter analizi on numara bence :mad: benim çok büyük ihtimal narsist kişilik bozukluğu olan biriyle kısa bir ilişkim oluştu onu sormuştum, hemen gördü, "bu kişi yalnızca kendi menfaatini düşünen çok sahtekar, düzenbaz biri, şansından bu kısa sürmüş, bu adam insanı mahveder" dedi. %100 doğruydu gerçekten:KK48: karakter analizinde hiç pember değil, acımıyor:)))

valla gelecek öngörüleri o kadar başarılı değil ama karakter analizi on numara bence :mad: benim çok büyük ihtimal narsist kişilik bozukluğu olan biriyle kısa bir ilişkim oluştu onu sormuştum, hemen gördü, "bu kişi yalnızca kendi menfaatini düşünen çok sahtekar, düzenbaz biri, şansından bu kısa sürmüş, bu adam insanı mahveder" dedi. %100 doğruydu gerçekten:KK48: karakter analizinde hiç pember değil, acımıyor:)))
anda başka önerebileceğin biri var mı?

Beni önceki ilişkimdeki adamla evlendirmişti.Tabi sonuç hüsran. Yıllar öncede baktırdığımda da ücreti pahalı idi halen pahalı. Kime çıkıyor bu yorumcu çok merak ediyorum

ahu yaldız bi ara anda iyidi, şuan ne düşünüyorsunuz? eskiden hep sıra olurdu müsait yakalayamazdım şimdi hiç baktıran görmüyorum

Back
X