• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

olumsuz detaylar verir ama sonucu pembedir onun. olumsuz diyen kimse beni guldurdu😂
An da ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olan kimse yok mu 😔

Demet bana bu konuda müthişti ama dönecek gibi görünmüyor. Alternatifi de bulunmayacak belli ki.

yakin zamanda nesibeye baktiranlar bana yazabilir mi
ben dün baktırdım açıkcası emin olamadım yani an da tatmin edici değildi full gelecek odaklı konuştu o yüzden kötü yorum yapamadım. sadece şöyle diyebilirim ben. karma tilki ve nesibede aynı şeyi söyledi bana.

ben dün baktırdım açıkcası emin olamadım yani an da tatmin edici değildi full gelecek odaklı konuştu o yüzden kötü yorum yapamadım. sadece şöyle diyebilirim ben. karma tilki ve nesibede aynı şeyi söyledi bana.

Bana hem an hem gelecek odakli konustu ama burda anlatilan nesibe ile ayni degil kesinlikle😂 karma ilk faliyla ikinci fali cok celisti o yuzden icime sinmemisti onda hala kararsizim. İlk fali cikmisti

An da ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olan kimse yok mu 😔

Demet bana bu konuda müthişti ama dönecek gibi görünmüyor. Alternatifi de bulunmayacak belli ki.

bende filiz gayet iyiydi. duygu aura da anlik ve dusuncede nokta atisliydi yakin gelecek cikmisti ve dediklerini dogrulamistim. demete yorumum yok faciaydi cunku

Back
X