• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

size katilmiyorum falci dedigimiz gelecege dair olasiliklari goren yorum yapan kisidir. Falin olayi gelecege bakmaktir ani gorebilmektir. falcilarin soyledikleri olmaz sadece yeteneklileri hisseder demek de fal kavramini bosaltmak bence. falimi ben konusamadiklarimi konusmak icin yollamiyorum falciya bu fal degil dertlesmek ya da terapi olur yine baska bi kavrama girer.

her neyse isin ozu bana cogu olumsuz konustu donmez dedi olumlu konusanlarla umutlandim olumsuzlarla da karamsarliga dustum su an ise bu girdaptan cikma karari aldim. fal baktirdikca bagimli oldum gerceklikten uzaklastim zamanimi parami bos yere kaybettim bekleme moduna girdim sonuc husran. valla kizlar benim gibi doner mi diye baktiranlar vardir eminim cok guzeliz bosverin gercekten bugun aynaya bakip bunu dedim ben guzelim ve degerliyim neden bir erkek icin bunu yapiyorum ki neden enerjimi kirletiyorum ki nedenneden yani??? hic gerek yok bu falcilara para kazandirmaktan baska bi ise yaramadi
Falcılar yaratıcı mı ya onlar söyledi diye olsun? Tövbe estağfurullah!

Yeteneği varsa geleceği görür, yoksa görmez bu kadar basit. Uygulama falcılarını çok önemseyip çok şey bekliyorsunuz.

Falı bırakınca eski kayıtlara bakmaya başladım.

Fama, Hermes iris ve Mayra öz aynı şeyleri söylemiş, aynı vadeleri vermiş ama Mayra çok çok iyi kişilik konusunda özellikle keşke an da teyit edebilseydim.

Falı bırakınca eski kayıtlara bakmaya başladım.

Fama, Hermes iris ve Mayra öz aynı şeyleri söylemiş, aynı vadeleri vermiş ama Mayra çok çok iyi kişilik konusunda özellikle keşke an da teyit edebilseydim.

hermes genel olarak nasil? merak etsem d baktiranlarin cogu negatife odakli dedi diye baktirmadim. olumsuz konusmak ayri negatif olsun diye ugrasmak ayri🫠

hermes genel olarak nasil? merak etsem d baktiranlarin cogu negatife odakli dedi diye baktirmadim. olumsuz konusmak ayri negatif olsun diye ugrasmak ayri🫠
Karşı taraf son derece negatif olduğu için Hermes de olanı söylemiş :) genel olarak başarılı ama bana kısa geldi, giriş ve bitiriş cümleleri çok uzun ortaya falı özetler gibi yazmış. Yine de karşı tarafı iyi okumuş vadesi çok uzak. Binlerce tlye baktırdığım bir çok faldan iyiydi ve özenliydi, ek soruyu da geçiştirmedi hoşuma gitti.

Asıl şaşırdığım fama ve Mayra ile birebir aynı şeyleri söylemesi oldu. Mayra daha detaylı ve nokta atışlıydı. Hermes iris Fiyat performans diyelim. Tekrar baktırırım yani.

Karşı taraf son derece negatif olduğu için Hermes de olanı söylemiş :) genel olarak başarılı ama bana kısa geldi, giriş ve bitiriş cümleleri çok uzun ortaya falı özetler gibi yazmış. Yine de karşı tarafı iyi okumuş vadesi çok uzak. Binlerce tlye baktırdığım bir çok faldan iyiydi ve özenliydi, ek soruyu da geçiştirmedi hoşuma gitti.

Asıl şaşırdığım fama ve Mayra ile birebir aynı şeyleri söylemesi oldu. Mayra daha detaylı ve nokta atışlıydı. Hermes iris Fiyat performans diyelim. Tekrar baktırırım yani.

arkadasima olan falini dinledim sonuc olumlu ama anlatimi tuhaf gelmisti. 7-8 dk filandi onun. daha vadesi var diye hatirliyorum. cikmasi imkansiz degil ama henuz gelisme yasamadi
Mayra cok iyi kisilik analizi yapar, gecmis an cok iyidir ama sonunu HEP pembe masala baglar.
kardesime sonucu olumsuzdu oyle gidiyo. bana 50/50 konustu. ihtimalli😅 ama olumsuz konustugu az galiba evet

arkadasima olan falini dinledim sonuc olumlu ama anlatimi tuhaf gelmisti. 7-8 dk filandi onun. daha vadesi var diye hatirliyorum. cikmasi imkansiz degil ama henuz gelisme yasamadi

kardesime sonucu olumsuzdu oyle gidiyo. bana 50/50 konustu. ihtimalli😅 ama olumsuz konustugu az galiba evet
Anlatımını bilmiyorum ben yazılı baktırdım. Bizim falcı beğenme olayımız uymuyor ona göre baktırırsın :)

Zaten benim için sonuçtan çok özen gösterilmesi önemli. O yüzden Hermes beğendim.

Benim durumumda cok olumsuz hatta ustune basa basa soluyorum, hala evlilik ihtimallinden bahsediliyo. Bilmiyorum kizlar ama hakkimizde hayirlisi ne ise dilerim bir an once sonuclanir

tomris bana fena degildi, bi tanidigima vadesiyle cikmisti. indirimdeyken baska arkadasima tavsiye ettim. bombos laf kalabaligi. dinlerken bunalip kapadik. kimi ovsek elimizde kaliyo 😂

Back
X