Fal Sepeti Deneyimleri

Fulya gönülaçara baktıran çıkan var mı su falında analizleri net ve duru görüşü yüksekti baya ama bilemedim

EFTELYA YERLİ ,LUNARA AY IŞIĞI , KUMSAL GÜNEŞ NASIL ARKADAŞLAR
Bakım yaptırdınız mı bu kişilere

Bu fal vadeli değildi, yurtdışında bir arkadaşım milletvekili adayı olmuştu, seçim günü belliydi zaten. Kazanması düşük ihtimaldi, ama hem Derya hem Sümeyra kazanacağını söylediler. Sümeyra seçimden bir hafta önce en çok güvendiği üç kişiden birinin bir sorun çıkaracağını, maddi bir problem yaşayacağını, bunu aştıktan sonra kazanacağını söylemişti. Hepsi tuttu.

Sümeyra'nın bana Eylül sonu Ekim başı vadesi var. O tutarsa yazarım.
Bu arkadaşınız Almanya daki arkadaşınız mı seçimleri kazanan ;)

Sümeyra ya baya önceden bambaşka bir şey için bir fal atmışım yeni farkettim, pespembe bir fal hiçbir şey de çıkmamis. Yakın zamanda attım o falda öyleydi gerçi henüz zamanı var. Seveni de çok var bilmiyorum.. Mayra ya attım o da anlık bir çok şey bilmiş gibi ama sonucu olumlu, dedikleri gibi olur mu zaman gösterecek. Bu ikiliden memnun olan var mı acaba? Bir de sahsu geceyi canlı baktırdım az dakikam vardı zaten ama aşırı yüksek olumlu konuştu… onunla deneyimi olan var mı?

Bir de beni çok şaşırtanbir şey oldu Mayra ve Melisa kişi için anlık olarak hemen aynı cümleleri kurdular

melisa bana ilişki olur ama yakın vadede değil dedi, soru kısımda ise ilişki 6 ay içerisinde göremiyorum dedi soru kısmında şaşırmış olabilir mi hangisini referans almak gerekir sizce

Ben iki kere baktırdım ilkinde eximle ilgili dönüş iletişim var dedi gerçekten de dönüş oldu ama sonraki bakımları çıkmadı ilişki falan da olcak dedi ama olmadı ama kendisine çok güveniyo hisli birisi bir kere baktırışır ama ikinci kez gidilmez bir de çok emin konuşuyor çok net konuşunca da olmuyor bence dkkff
Kim Alp mı nova mı

melisa bana ilişki olur ama yakın vadede değil dedi, soru kısımda ise ilişki 6 ay içerisinde göremiyorum dedi soru kısmında şaşırmış olabilir mi hangisini referans almak gerekir sizce
Aynısı söylemiş bence de, ilişki 6 aydan sonra olur

Mayra'ya yalnızca bir kez bakım yaptırdım. Gelecek ile ilgili söylediklerini deneyimlemedim henüz. O da kesin bir tarih vermedi zaten. Melisa ise gelecekle ilgili söylediği şeyleri deneyimlediğim çok oldu. Fakat çıkmayan şeyler de oldu gelecekle ilgili. Bana Melisa da pek tarih vermiyor bu arada. 3 lü vadeler 8 li vadeler gibi yoruma açık ifadeler kullanıyor. Ama karşı tarafın ve anın enerjisini okumakta çok başarılı.

Mayra'ya yalnızca bir kez bakım yaptırdım. Gelecek ile ilgili söylediklerini deneyimlemedim henüz. O da kesin bir tarih vermedi zaten. Melisa ise gelecekle ilgili söylediği şeyleri deneyimlediğim çok oldu. Fakat çıkmayan şeyler de oldu gelecekle ilgili. Bana Melisa da pek tarih vermiyor bu arada. 3 lü vadeler 8 li vadeler gibi yoruma açık ifadeler kullanıyor. Ama karşı tarafın ve anın enerjisini okumakta çok başarılı.
Teşekkür ederim, umarım gelecek de çıkar. Evet net tarih bana da vermedi zaten.

Back
X