Fal Sepeti Deneyimleri

C7019D2E-12DC-4D07-883B-DC13C233BCE0.webp

O zaman bende Nurbini denedikten sonra son durumu yazarım buraya 🙄🙄 Umarım iyidir ve vadesi tutar. 🥳🥳🥳
Yaaaa bu arada kızlar uygulama yenilenmiş girişi çok hoş olmamış mı 😍😍 Hediye fal kalkmış sanırım profilimde göremiyorum onun yerine kredi eklemişler. Yenilikleri çok merak ediyorum. Benden önce çözen olursa söyleessiiinnnnnn 🙏🙏🙏😂😂😂
Merhabaa nurbin nasil buldunuz iyimiydi?

45tl lik ödemeden uygulama komisyonu ile 180tl alıyor ya pes :KK70:

bu arada iphone kullananlar dikkat edin bi çok uygulama için fazla ödeme alıyor app store aynen bu şekilde. farkında olmadan fazla ödeme yapmış oluyorsunuz.
evet dogru tellwe de oyle, ben de web sitesinden alıyorum onun. iyi ki mesaj attınız siz tesekkur ederim :KK70:

Fal sepetinde Nas Kendinehas çevrimiçi. Tarot baktırsam mı önerir misiniz? Konu sağlık ile ilgili.

Kızlar Ömür Arda ya baktırdım, bana ses kaydı atmıştı ama brnimle hiç alakası yoktu falın bana farklı birini anlatmış tüm fal boyunca🤣 puanlama yapmıştım 1 verip enerjimiz uymadı yazdım. Falımı geri iade etmiş kendi sayfasında görüntülenmemesi için herhalde 😯🤷🏼‍♀️ sizinde aklınızda olsun kızlar, gerçi fal enerji işi belki sizin enerjiniz uyuşur 😊

Kızlar selam Alya Ar ,Sahra Yılmazer ve Fulya Nas hakkında yorumlarınız nedir özellikle fulya çok tutulmuş. Alya sanırım çoğunlukla olumsuz konuşuyor çıktı mı size baktirablar bilgi verebilir mi ?

Kızlar selam Alya Ar ,Sahra Yılmazer ve Fulya Nas hakkında yorumlarınız nedir özellikle fulya çok tutulmuş. Alya sanırım çoğunlukla olumsuz konuşuyor çıktı mı size baktirablar bilgi verebilir mi ?
Alya bende olumsuz konusmadi, Mart sonu vade vermisti barisma icin.
Sahra Yilmazer Kahve Fali attim Mart 1. hafta demisti bakalim tutacakmi bekliyorum…

Back
X