Benim fal sepeti deneyimlerim;
Arya Çiçek; karşı tarafın düşüncesini bildi ama yüzeysel bakıyor bir kaç defa baktirdiktan sonra spesifik bir şeyler söyledi . Vadesi tutmadı.
Mısırlı Talia; bir ayda üç fal baktırdım ilkinde bu çocuk adım atacak dedi..ikincisinde senin adım atman gerekir yoksa olmaz dedi .. üçüncüsünde senin hayatına başka biri girecek onunla evleneceksin dedi kimse girmedi zaten. Karşı tarafın düşüncesini hiç soylemedi . İnsanlar nasıl beğeniyor şaşırıyorum.
Nesibe ; karşıdaki adamı iyi analiz etti . Bazı falcilar sen adım at dedi aksine Nesibe asla dedi . Çok ataerkil bir adam onun durulmasıni bekle dedi . Duygularını belli eden bir kadın istemiyor dedi doğru . Ama çok laf tekrarı yapıyor . Bir cümle duymak için kırk tane boş cümleyi dinlemek zorunda kaliyorsun .
Alya Ar, akın Kurt ve Yağız okur aynı kalibre de hiçbir şey tutturamadılar bana ve özellikle Alya çok duygusuz.
Işılay can ; analizleri iyi vadesine var . Ama sesli isteyin telefon istemeyin uyanık bir kadin. Çok bilgi de vermeyin.
Filiz çetin ; duygulu bir kadın hisleri var bence vadesine var .
Çiğdem Atlı ; vadeleri çıkmadı . Analizleri iyi
Yorumcu Zeus ; dedikleri çıkti . Karşı taraf adım atacak ama o kadar küçük adımlar olcak ki dedi onun dediği gibi oldu . Kişinin çok onemli karakter özelliklerini bildi. İş konusunda dedigi şanslı donemi yaşadım yani ek iş yaptım vs . Biliyor bence ve olumsuzu da söylüyor .
Asude; ısrarla vade vermedi ama onun dediği gibi ilerledi. Yanildigi daha doğrusu salladigi bir iki şey oldu o da benim suçum hergun baktırdım
Yine aklıma gelirse yazarım