Yıllar önce (2015) civarı, bir boşanma dönemi geçiriyordum ve 10larca fal baktırdım. Herkes aynı şeyi söylüyordu istisnasız hemde; dönecek barışma kesin olacak, çok büyük pişmanlıklar yaşanacak bu boşanma olmayacak, çok aşık, sakin ol falan diye, ve bu evet benim rahatlamamı sağlıyordu. Sanırım o zamanlar Tellwe popülerdi sadece, tüm falları oradan gönderiyordum. Yine kadınlarklübünde bir forumu takip edip, tellwe de Sabrina (sanırım ve umarım adı buydu, yada Selena? ) diye bir yorumcuya fal göndermiştim. O zamanlar 20. sırada falandım

ve heyecanla 3 hafta sonucu beklemiştim. Ve bana, tek farklı yorumlayan oydu ve de onun ki çıktı. Demişti ki; dönüş olmayacak, zaten de olmamalı bunu zaman geçince anlayacaksın, 4-5 yıl sonra olduğun yerden geriye bakınca iyi ki diyeceksin. İki davanız olacak bu kişiyle bu arada, ve birini sen birini o kazanacak, dedi. (gerçekten iki davamız vardı ve öyle sonuçlandı

). Uzaklara gideceksin hayatın değişecek falan demişti. Gerçektende yurtdışına taşındım. Ve şimdi geri baktığımda, keşke hiç evlenmeseydim onla diyorum evet ama - çokça da iyi ki bitmiş, allah kurtarmış, çok farklı bir hayatım olacaktı diyorum. Bir çok detay vermişti ayrıca, ve şok olmuştum. Ya bu kadın nerelerde acaba? Kulağına tanıdık gelen oldu mu adı?
Bu arada yine yıllar sonra, fala sardım, Fal sepetinde Namaste'ye gönderdim dün yıllar sonra ilk defa, rasgele

Sorumuda detaylı sordum ki doğru yorumlasın. Gelecekle alakalı bişey demedi, sadece an. sorun yok zaten bende anı sormuştum ama falın tamamı çok genellemeydi. Detay ve nokta atışı yoktu. Detay olmayınca ikna olamıyorum. Bi de şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin diye seçenek sunmuş, ama hangisi ne sonuç doğurur o da muamma.. Daha çok arkadaş muhabbeti ve tavsiyeleri gibi bir faldı. O yüzden çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Şimdi sayfalarca okuyamadım ya, nokta atışı yapanlardan, an konusunda, bir tavsiye verir misiniz? Bir ve son kez baktırmak istiyorum, tatmin edici birine