- 8 Nisan 2022
- 335
- 856
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #11.121
Kızlar irem sayına baktırdınız mı ? Yeni daha ama kredisi 3000
fal baktıracak kişi bulamayacaklar bu gidişle ya, bu nedir böyle ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baktırdım cıkmadı bir seyKızlar irem sayına baktırdınız mı ? Yeni daha ama kredisi 3000fal baktıracak kişi bulamayacaklar bu gidişle ya, bu nedir böyle ?
Nasıldı peki, detay veriyormuben baktırdım cıkmadı bir sey
O da bir sey mi; Zülal Şen in kredisi 7000 okumuştum da yanlis mi okuyorum acaba diye sifirlari tek tek saydimKızlar irem sayına baktırdınız mı ? Yeni daha ama kredisi 3000fal baktıracak kişi bulamayacaklar bu gidişle ya, bu nedir böyle ?
Bende birebir sizin gibi düşünüyorum; sırf ikinci bir fikir almak, o an duyduklarım iyiyse iyi hissetmek için. Derdim gelecek kaygısı ya da geleceği öğrenmekte değil. Gaybı birtek rabbim bilir. Dediğiniz gibi terapistlerin seansı 1.500 oldu. Verim almak için her hafta gitmek gerek, bu biraz ekonomik oluyordu ama artık düşük kredilerden gideceğizO da bir sey mi; Zülal Şen in kredisi 7000 okumuştum da yanlis mi okuyorum acaba diye sifirlari tek tek saydimSeneler önce baktirmistim ona da Melih Gün e de .Melih Gün de 5000 kredi galiba şu an.Zerre cikmamisti hatta dediklerinin tam tersi olmustu.Fal işini ciddiye almayin.Ben hep karsimda dertlesecek bir terapist bir muhattap niyetiyle yolladim fallarimi.Cogu da cikmiyor zaten cikanlar da tesadüf .Amac o an rahatlamak psikolojik olarak.Eger cok daha fazla maddi imkanim olsaydi o fallari gönderene kadar kessinlikle iyi bir terapiste giderdim danismaya.Çünkü ben sırlarimi vs herkese anlatamiyorum .
karakter analizi yaptı o an doğru geldi ama aslında cogu kişiye uyan bir yorumdu bence işte egolu cok ketum gelgit akıllı seviyo ama gösteremiyo vsNasıldı peki, detay veriyormu
Nasıldı falınn ben de anlık o kadar çok şey bildi ki şaşırdım, katin atamıştım o an kahve içmediğim için ama kahve de atacağımŞimdi online oldu merak ettim attım ben de![]()
kendisi ilk başladığında attım. gayet güzeldi kendisinden baya memnun kaldım. ses tonu, nokta atışları çok iyiydi.Helloooo müthiş falcı önerisiyle geldimm. Alper Ertürk <3 daha önce fal atanınız var mı?
hemen yorumunun altında yazmış zaten hiç beğenmedim diyeNasıldı falınn ben de anlık o kadar çok şey bildi ki şaşırdım, katin atamıştım o an kahve içmediğim için ama kahve de atacağım
yeni gördümhemen yorumunun altında yazmış zaten hiç beğenmedim diye
AYYYYYY elenanın üstüne tanımam. Fal göndermeden önce canlı yayınlarını bir izleyip görün faldaki hakimiyetini derim. Kİİİİ öyle bir yorumcu için fıyatı düşük. Deneniryeni gördümElena Günce'ye fal gönderdiniz mi hiç?
ben deneyimimi anlatcam şimdi şok olacaksınız, canlı yayınları ne zaman?AYYYYYY elenanın üstüne tanımam. Fal göndermeden önce canlı yayınlarını bir izleyip görün faldaki hakimiyetini derim. Kİİİİ öyle bir yorumcu için fıyatı düşük. Denenir
galiba cuma günleri. Falsepetini tiktoktan takip edin ben ordan yakaladım.ben deneyimimi anlatcam şimdi şok olacaksınız, canlı yayınları ne zaman?
bu cumartesi tiktokta yayını olacakmış ben sordumben deneyimimi anlatcam şimdi şok olacaksınız, canlı yayınları ne zaman?
Elena beni de anlikt etkiledi ama bir dağa görüşme yok dediği kişiyle bitmiş dediği kişiyle 1 kez daha görüştüm, o kısmı bilemedi henüz devamı yok ama bakalım zaman ne gösterecek. Bir de bana uzak vade verdi yaz ayları için gördüklerini söyledi.ben deneyimimi anlatcam şimdi şok olacaksınız, canlı yayınları ne zaman?
hayır bana direkt babamın 3 harfini verdi, akrabalarımdan tarif ettiği söylediği kişi doğruydu. İlişki yaşadığım erkeğin direkttt tipini anlattı doğruydu. Bunun gibi birçok şeyi bildi ve ben şok oldum. İlk tarot atmıştım 2.de kahve falı attım. Kahve falı tarotu tamamladı diyebilirim ben çok çok memnun kaldım 3 arkadaşım daha fal gönderdi herkes böyle memnun.Elena fal bakmıyor ki ihtimalleri söylüyor bildi oluyor
senin yüzünde ben var eğer yok dersen onda var onda da yok dersen şunda var djhdajs
sen ayrılmışsın yok ayrılmadım dersen ayrılacaksın
![]()
ben kader papatyaya attım yorumlamasını bekliyorum çok ümitli değilim ama bakalımHelllooooooo şu an falsepetnde yıldızname de %50 indirim varmış. Koşuuuuuuun koşunnn.
Ayyyy kime baktırcam cabuk yıldız bakanlardan öneri nolur nolur