- 20 Şubat 2023
- 46
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #11.381
Bana numarasını atar mısınız?Evet bende baktiriyorum o kisiye, cok iyi tavsiye ederim bende. Zaten begenmediginiz zaman paraniz iade ediliyor. Hak yemeyen falci.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana numarasını atar mısınız?Evet bende baktiriyorum o kisiye, cok iyi tavsiye ederim bende. Zaten begenmediginiz zaman paraniz iade ediliyor. Hak yemeyen falci.
Fal sepetinde fos olmayan yorumcu var mı peki bildiginiz? Benimkilerin hepsi öyle çıkmıştı sonunda ve yazmistim da burda.6 aydır hiç baktirmadim ,soğudum iyi de oldu. çünkü ümitlene ümitlene psikolojimi etkiledi ..hepsi çocuk gibi oyalayıp kandırdı beni maalesef...
Ben gökçeyi beğendim işle alakalı söyledikleri çıktı asıl konu daha var olma ihtimali az ama çıkarmı bilmem …Fal sepetinde fos olmayan yorumcu var mı peki bildiginiz? Benimkilerin hepsi öyle çıkmıştı sonunda ve yazmistim da burda.6 aydır hiç baktirmadim ,soğudum iyi de oldu. çünkü ümitlene ümitlene psikolojimi etkiledi ..hepsi çocuk gibi oyalayıp kandırdı beni maalesef
Gökçe Aksoy mu? Bende o da patladı... olacak dedi ,olmadiBen gökçeyi beğendim işle alakalı söyledikleri çıktı asıl konu daha var olma ihtimali az ama çıkarmı bilmem …
Gelecek kimsenin çıkmıyor anı bilseler bana yeterGökçe Aksoy mu? Bende o da patladı... olacak dedi ,olmadiKeşke bana da çıksa ..Belki de bende sorun var ,bi bana çıkmıyor
![]()
Valla çıkanlar oldu geçmişte.Fal sepetinde fos olmayan yorumcu var mı peki bildiginiz? Benimkilerin hepsi öyle çıkmıştı sonunda ve yazmistim da burda.6 aydır hiç baktirmadim ,soğudum iyi de oldu. çünkü ümitlene ümitlene psikolojimi etkiledi ..hepsi çocuk gibi oyalayıp kandırdı beni maalesef...
Yok ya oda çıkmıyor.Gökçe Aksoy mu? Bende o da patladı... olacak dedi ,olmadiKeşke bana da çıksa ..Belki de bende sorun var ,bi bana çıkmıyor
![]()
Gelecek çıkmıyorsa neden 700 binler sayiliyor ben hayret ediyorum bu rakamlara.Önceden mesela Nesibe ,melih gün, sevgi derman vs böyle pahali değildi baktirmistim asla çıkmadı dedikleri hic birinin....Gelecek kimsenin çıkmıyor anı bilseler bana yeter![]()
Evet herkes olumlu konuştu, Nesibe de dahil ama maalesef.... Yorumcu isimlerini daha önce de yazmıştım buraya. Çok fazla var ve hepsi olumlu sonuçlanacak demişlerdi.6 aydır hiç baktirmadim bu süre zarfindaki yeni gelenleri bilmiyorum.Onlarin da çıkacağını sanmıyorum doğal olarak.1 tanesi bile çıkmayınca insan öyle düşünüyor..Valla çıkanlar oldu geçmişte.
Oylum vardı 2 sene önce vadesiyle çıktı olumsuzdu evet öyle oldu.
Bütün falcılar yani çoğu olumlu konuştu.
Derin hisler ve oylum bilmişti.
Gidişatı da bildi vadesiyle tuttu.
Nesibe de bilmişti şimdi hakkını yiyemem.
Size herkes olumlu mu konuşuyor ?
Fal sepetinde bütün falcılar hep olumlu konuşmuyor bana mesela.
Kahinkralice diye biri var hep olumsuzdur Aslı Gül falan .
Burcu Karende bilmişti mesela 2 sene önceki olayı.
Bende olumsuz konuşan falcılarda oluyor ne bilim burda herkes olumlu konuşuyor fos çıkıyot deniliyor şaşırıyorum.
Ay sevgi Derman tam bir facia.Gelecek çıkmıyorsa neden 700 binler sayiliyor ben hayret ediyorum bu rakamlara.Önceden mesela Nesibe ,melih gün, sevgi derman vs böyle pahali değildi baktirmistim asla çıkmadı dedikleri hic birinin....
Alla alla bana hepsi olumlu konuşmuyor.Evet herkes olumlu konuştu, Nesibe de dahil ama maalesef.... Yorumcu isimlerini daha önce de yazmıştım buraya. Çok fazla var ve hepsi olumlu sonuçlanacak demişlerdi.6 aydır hiç baktirmadim bu süre zarfindaki yeni gelenleri bilmiyorum.Onlarin da çıkacağını sanmıyorum doğal olarak.1 tanesi bile çıkmayınca insan öyle düşünüyor..
Aynen,Hem de 3 yıl bitti sürekli baktırdım ,sordum. Son 6 aydır çektim elimi faldan. Enayi hissettim kendimi sonunda biliyor musunuz....Bir kişi dahi olumsuz konuşsaydı bunları yazmazdım.Onlarca iyi denen yorumcu hepsi toptan olacak dedi ve öyle emin konuştular ki sanki dersiniz senet yapılıyorAlla alla bana hepsi olumlu konuşmuyor.
Sadece bu kişi için değil geçmişteki kişiler içinde olumsuz konuşanlar olmuştu .
Hepsinin olumlu konuşup olumsuz olması sonucun ilginçmiş.
Ya enerjilerde değişiyor böyle de bir şey var.Aynen,Hem de 3 yıl bitti sürekli baktırdım ,sordum. Son 6 aydır çektim elimi faldan. Enayi hissettim kendimi sonunda biliyor musunuz....Bir kişi dahi olumsuz konuşsaydı bunları yazmazdım.Onlarca iyi denen yorumcu hepsi toptan olacak dedi ve öyle emin konuştular ki sanki dersiniz senet yapılıyorAslında burayı da takip etmeyi çoktan bıraktım ama bildirimi görünce eski anılarım depreşti
![]()
Ben de en başta hep belirttim,lütfen boş yere umutlandirmayin ,olumsuz ise olumsuz deyin diye.Hatta Arya cicek idi sanırım, ona baktirirken ;bütün yorumcular olacak diyor ama olmadı, lütfen olumsuz ise olumsuz deyin diye yazdım, Arya cicek de bana ; arkadaşlarım doğruyu söylemiş, kesinlikle olacak ama küçük bi ayrıntıyı görememişler o yüzden zamanı kaymış, Yıl sonu Aralık ayında olumlu sonucu alıyorsunuz demişti ve 6 ay geçti ondan da neredeyse..Aslında iyi de oldu ,soğudum fal olayından .Enerji blokesi yapıyor insan hayatında. Her şeyin hayırlısı.Ya enerjilerde değişiyor böyle de bir şey var.
Bazı yorumcular olumlu konuşuyor bide tepki almamak için.
Ben hep belirtirim olumsuza da açığım diye .
Olumsuz konuşunca çok tepki alıyorlar bence biraz da ondan korkuluyor.
Bana hiçbiri çıkmadı diyemem çıkanlar oldu hakkını yiyemem kimsenin.
Enerjin uyuşmuyor belki de bilmiyorum.Ben de en başta hep belirttim,lütfen boş yere umutlandirmayin ,olumsuz ise olumsuz deyin diye.Hatta Arya cicek idi sanırım, ona baktirirken ;bütün yorumcular olacak diyor ama olmadı, lütfen olumsuz ise olumsuz deyin diye yazdım, Arya cicek de bana ; arkadaşlarım doğruyu söylemiş, kesinlikle olacak ama küçük bi ayrıntıyı görememişler o yüzden zamanı kaymış, Yıl sonu Aralık ayında olumlu sonucu alıyorsunuz demişti ve 6 ay geçti ondan da neredeyse..Aslında iyi de oldu ,soğudum fal olayından .Enerji blokesi yapıyor insan hayatında. Her şeyin hayırlısı.
cok uzak gelecegi bilen yokGökçe Aksoy mu? Bende o da patladı... olacak dedi ,olmadiKeşke bana da çıksa ..Belki de bende sorun var ,bi bana çıkmıyor
![]()
Gökçe Aksoy tamamen fos ya.cok uzak gelecegi bilen yok
ben geçen hafta denedim. telefonda baktırdım. sistem kartlarına takılmayıp kendi soru sorup açılım yapıyor, emek veriyor ama gelecek kısmını bilemem daha çok yeni. aklıma takılan bir iki şeyi sordum ama ben de cevaplarını bilmiyorum fikir almaktı amacım. o nedenle geçmişi anı bildi diyemem ama saçmalamadı en azından, tutarlı olabilir şeyler dedi.arkadaşlar alaca peradan memnun olan ya da olmayan var mı
Maya ve ankaselamlar, yeni gelen yorumculardan baktırıp da memnun kaldığınız var mı ben furkan sak'a baktırdım ama pek memnun kalmadım