Fal Sepeti Deneyimleri

Hangi sistemden bakılabilir ki tr dr öyle bi sistem mi var nüfus bile sorunludur bence
Tabi ki de bulabilir .
Nüfus müdürlüğünde çalışıyor belki ordan bilgi alıyor yada .
Ad soyad anne adı doğum tarihi herşey var yani elinde .
Ama yaptığı yasal değil.
Umarım yakalanır

Aynen ayda 1 max bakririlir o da her zaman değil, kampanyaları takip ediyorum ben o zaman baktiriyorum 1 2 isim iyi zaten .
Evet ordan birçok ismi denemiştim ama bazı isimler çok çok iyiydi şu an bazıları girmiyor o ekolden kalan bir isim eski yıllardan tanınan sanırsam ve çıktı ilk defa bende şaşırdım sonrasına bakıcaz sonrası da çıkar mı bilmiyorum ama ben akışa bıraktım olacağı varsa olur

astrocenter çooook pahalı ya saçma seviyede
İlk 10 dk bedava ,sonra dakikası 1 euro yazıyor, ticaret yapıyorlar resmen.İlk 10 dk da zaten bi şey söylemez,diğer dakikalarda da telefonda tutsun diye kimbilir ne taktikler yapiliyordur, çok gerilirdim ben .Fal sepetinde sistem çok iyi bence diğer sitelere göre.

kızlar deni yıldıza su falı baktırdım pembecı gelmedi olumlu olumsuz söylüy bence birde yeni bahce evi gibi bir sey aldık onu söyledi yeni bir ev görüyorum size iyi gelcek dedi

Selamlar Elena Günce yi önerir misiniz? Çıkıyor mu? Kredimi bitirmek istiyorum fal sepetinde.

Back
X