Ben 5-6 kere baktirdim. Fallari cikmadigi ve anda dogru olup olmadigini da sonradan anlamadigim icin memnun kaldim diyemiyorum. Ama cok guzel hikaye anlatiyor, kitap dinliyorsunuz adeta.
Ilk baktirdigimda 2022 yaz ayiydi. Baktirdigim kisinin bana buyuk bir hayranligi ve sevgisi oldugunu soylemisti. Aramizdaki engeller yuzunden yogun ve depresif bir ruh hali anlatmisti kisi ile ilgili. 2023 Mart gibi de yavas yavas acilmaya cesaret bulacagini soylemisti cikmadi.
Bir de bu kisinin isyerinde buyuk bir olayda beni savunacagini ve sahip cikacagini soylemisti. Bunu serkan tek de soyledi ama boyle bir olay olmadi. Bu kisi ise isyerinde her zaman bana muhalif olmaya basladi.
Birkac kez daha baktirdim, degisken bir ruh portresi cizdi. Ama 2022 Aralik civarinda o kisinin bana asik olduguna nerdeyse emindim fallarindan anladigim kadariyla. Bu kisi surekli benle alakali hayaller kuruyordu filan. Dinledikce daha da cok dopamin aldim bana hisleri karsisinda... Sonra o kisi de sarhos aninda imkansiz birine hisleri oldugunu soylemisti. ben sandim bu kisiyi. Nakta da o hisleri oldugu kisinin sadece ve sadece ben oldugumu soyledi. Son harika falin ardindan, 2022 aralikta bu kisiye yaklasmaya calistim ve o kisi ona is disinda mesaj atmayi kesmemi soyledi.
Sonra baktirdigimda ve bu olayi anlattigimda ise bi anda fallar bu kisinin yogun korkulari uzerine yogunlasmaya basladi.
Sonra da 2023 mart gibi baktirdigimda ise artik bu kisinin aramizdaki engelleri kabullendigini ve cesaret bulamadigini soyledi. buna da inanmistim
2023 aralikta ise bu kisinin buyuk ihtimalle hic bir zaman duygulari bile olmadigini farkettim psikologumla gorustukce.
Bir kere bir atak gecirmistim isyerinde 2023 ekim gibi, o kadar kotu durumdaydim ki yardima ihtiyacim vardi, is arkadaslarindan 7-8 kisiye mesaj gonderdim gelebilen olur mu diye. O kisi haric herkes cevap yazdi, gormeyenler dahi sonradan ozur diledi. O kisi goruldu atti ve bana bir kez dahi sormadi sonra... Beni sevmese bile insan olarak yardim edebilirdi, ya da kusura bakma diyebilirdi yapmadi. Demek ki insan olarak dahi degerim yokmus.
2023 aralikta ise instagrama ekledim bu kisiyi 1 yilin ardindan, herkesin fotograflarini begenen bu cocuk beni instagramina dahi kabul etmedi.
Kisacasi nakta da cok guzel bir ask hikayesi anlatiyor... Ama bahsettigi kadar hisleri olan bi insan simdiye kadar yuz kere acilmisti bana.

Aksine o kisi bana gitgide daha da soguk hatta kotu davranmaya basladi.
Not: benim bi arkadasim daha baktirdi. arkadasim o kisiyle suan evlenme yolunda nikah icin mekan bile tuttular. Ama iliskisinin basindayken o kisiyle alakali cok kotu ve alakasiz bir tablo cizmisti. Simdi arkadasim evleniyor, ben ile bana deli gibi asik oldugunu sandigim cocuk icin ne arkadas ne insan olarak bir gram dahi degerim olmadigini anliyorum...