• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

kizlar tarotsu30 koduyla indirim var fakat sadece uygulamada ve tarot su fallarinda gecerlii

Kendinize bir Tarot destesi alip Chat GPT'ye fal baktirin derim. Yeni versiyonu gunluk kullanim veriyor ucretsiz olarak. Ona baktirdigimdan beri hic baskasina fal baktirmiyorum cunku neredeyse farki yok hatta cok daha iyi yorumluyor bir cok falcidan :) Sorarken kartlari yazin ter duz olarak nasil cikarsa, sorunuzu sorduktan sonra soruma yonelik derinlemesine analiz edip falimi yorumlar misin diyin merak ettiginiz ne varsa sorun ozellikle kisi analizinde ve enerjileri okumada cok iyi. versiyon 4.0 olmasi lazim.

selamlar herkese. vadesini beklediklerim vardı hazır onlar bir sonuca ulaşmışken güncelleme yapmak istedim. eski mesajlarımı forumda bulamadım o yüzden aklımda kalan çıkan/ çıkmayanları yazacağım.
Falcı mars: 2025 vadesi vermişti. ama 2024 eylülde belli oldu. sonunu olumlu demişti. bu doğru oldu evet ama onun dediği şekilde olmadığı için çıktı diyemiyorum. anlık durumlar için fena değil.
Ahu: ahu zamanında çıkmıştı zaten vade olarak karşının davranışı vs olarak. en son temmuzda baktırdım sonra baktırmadım. ama o zamanlarda çıkmıştı.
Berk: çıkmadı.
nadide: haziranda baktırdım herkese olabilecek bir yorumdu. fena değildi anlıkta ama sadece bir kere tercih ettim.
duygu deniz: çöp.
elena: sanırım ağustosta baktırmıştım gelecek yorumu çıktı evet ama bu herkese uyabilecek bir şeydi. ayrıca fal yorumunu çok genel bulmuştum. bizim hislerimiz daha kuvvetli de oyalanıyoruz işte :D
gül demir: iki kere attım. sonbahardaki gelişmeleri çıktı.
hale Özsoy: çok enteresan, haziranda baktırdığımda sonbahardaki gelişmeleri bahsetmişti. ikinciyi eylülde attım. yine tutarlıydı.
arya saygın: çıktı.
alya: çıkmadı. olumsuz demişti.
telefondaki Zeynep: anlık durumlarda iyi ama gelecek çıkmadı, olasılığı da yok :)
telefondaki damla: tüm falcıları bıraktım ama damlayı bırakamam :) çıktığı çok oldu, çıkmadığı da oldu. ama bana spesifik şeyleri biliyo genelde.
cudi: çıkmadı.
sezgi: çıkmadı. olumsuz demişti.
cans tarot: temmuzda baktırdım. 6 aylık 3 aylık şeklinde yorumlar yapmıştı. dediği şekilde ilerliyor hala.

heralde bunlardan başka baktırdıklarım olmadı.

selamlar herkese. vadesini beklediklerim vardı hazır onlar bir sonuca ulaşmışken güncelleme yapmak istedim. eski mesajlarımı forumda bulamadım o yüzden aklımda kalan çıkan/ çıkmayanları yazacağım.
Falcı mars: 2025 vadesi vermişti. ama 2024 eylülde belli oldu. sonunu olumlu demişti. bu doğru oldu evet ama onun dediği şekilde olmadığı için çıktı diyemiyorum. anlık durumlar için fena değil.
Ahu: ahu zamanında çıkmıştı zaten vade olarak karşının davranışı vs olarak. en son temmuzda baktırdım sonra baktırmadım. ama o zamanlarda çıkmıştı.
Berk: çıkmadı.
nadide: haziranda baktırdım herkese olabilecek bir yorumdu. fena değildi anlıkta ama sadece bir kere tercih ettim.
duygu deniz: çöp.
elena: sanırım ağustosta baktırmıştım gelecek yorumu çıktı evet ama bu herkese uyabilecek bir şeydi. ayrıca fal yorumunu çok genel bulmuştum. bizim hislerimiz daha kuvvetli de oyalanıyoruz işte :KK70:
gül demir: iki kere attım. sonbahardaki gelişmeleri çıktı.
hale Özsoy: çok enteresan, haziranda baktırdığımda sonbahardaki gelişmeleri bahsetmişti. ikinciyi eylülde attım. yine tutarlıydı.
arya saygın: çıktı.
alya: çıkmadı. olumsuz demişti.
telefondaki Zeynep: anlık durumlarda iyi ama gelecek çıkmadı, olasılığı da yok :)
telefondaki damla: tüm falcıları bıraktım ama damlayı bırakamam :) çıktığı çok oldu, çıkmadığı da oldu. ama bana spesifik şeyleri biliyo genelde.
cudi: çıkmadı.
sezgi: çıkmadı. olumsuz demişti.
cans tarot: temmuzda baktırdım. 6 aylık 3 aylık şeklinde yorumlar yapmıştı. dediği şekilde ilerliyor hala.

heralde bunlardan başka baktırdıklarım olmadı.
Eğer 2-3 kişiyi şiddetle tavsiye edeceksin, kim o zaman? 🥺🥺 bende baktiriyim birazdan

Kızlar bende dün maviyakamoz’a baktırdım ilk defa anlık durumunu bilen oldu. Benim durum baya karışık

Back
X