- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Yok canım.dudu nura da fal attın mı hiç
Nasilmis ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım.dudu nura da fal attın mı hiç
Ben ona denk gelemedim de fal barı diye duydum arkadaşlarımdan. Sanırım o daha önceki bir uygulamaymış. Şimdi ben kredi aldıkça üyelik şeklim değişiyor ona göre hediye kredi yükleniyor. Şuan gezgindeyim. En son 100 kredi aldım. 10 kredi hediye geldi. Uygulamayı kurcalayınca fark ettim profilde en üstünde bunlar yazıyormuş.Kızlar, falsepeti hediye fal veriyordu belirli oranda kredi satın alınca ve o fal barı dolunca, bu uygulamaya noldu?
ben çok beğenmiştim bir kez fal attım sadece, yorumları iyi diye atmıştım. işimle alakalı bir süreci doğru bildi valla. Şimdi de Nezih Tuanaya fal attım bekliyorum :) yazarım buraya da falımıYok canım.
Nasilmis ki
Bende bi deneyeyim yazarım buraya.ben çok beğenmiştim bir kez fal attım sadece, yorumları iyi diye atmıştım. işimle alakalı bir süreci doğru bildi valla. Şimdi de Nezih Tuanaya fal attım bekliyorum :) yazarım buraya da falımı
NEZİH TUNA GÜNCEL ŞEYLERİN%50İNİ BİLDİİİİİ şok içindeyim cidden hepinize öneririm
Nezih tuna'yı dene derim. Bu arad ugün tüm fallarda %50 indirim yapmışlar ben Duygu Deniz'e takrar fal atayımAnda duygu deniz iyi bence .Zaten gelecegi bilen benim fallarımda hic olmadı![]()
Şimdi gördüm Dilek sönmeZle ilgili ilk kez bir şey, ben baktırdım ve memnun kaldım. Pembeci gibi gelmedi bana en azından benim yorumumda neyse o onu söyledi ve tutarlıydı ama vadesine daha var henüz keşfettim ben de bu yorumcuyu. Senin Dilek sönmez le ilgili yorumun nedir?Herkese iyi bayramlarDilek Sönmez’e baktıran oldu mu?
Siz sorunca tekrar dinlemek için baktım fakat silmişim demekki beğenmemişimŞimdi gördüm Dilek sönmeZle ilgili ilk kez bir şey, ben baktırdım ve memnun kaldım. Pembeci gibi gelmedi bana en azından benim yorumumda neyse o onu söyledi ve tutarlıydı ama vadesine daha var henüz keşfettim ben de bu yorumcuyu. Senin Dilek sönmez le ilgili yorumun nedir?
Duygu deniz e geçen sene 4 kez fal atmıştım anda çok güzel tutturduğu ve anı-geçmişi tutarlı dile getirdiği için ama maalesef bir tane bile vadesi dahil dediği çıkmadığı içim pembeci ilan ettim onu da ben. Vade konusunda baya kötü hatta bir daha da uğramadım zaten kendisine. Anda döktürenlerden o da, hatta gökçe aksoy ve duygu Aura da aynı şekilde benim için. Bu 3lüyü böyle kaydettim aklıma bir daha uğramıyorum.Siz sorunca tekrar dinlemek için baktım fakat silmişim demekki beğenmemişimDün akşam burada çok beğenildiği için Duygu Denize baktırdım.
Anda gerçekten iyi mi peki duygu deniz ?Duygu deniz e geçen sene 4 kez fal atmıştım anda çok güzel tutturduğu ve anı-geçmişi tutarlı dile getirdiği için ama maalesef bir tane bile vadesi dahil dediği çıkmadığı içim pembeci ilan ettim onu da ben. Vade konusunda baya kötü hatta bir daha da uğramadım zaten kendisine. Anda döktürenlerden o da, hatta gökçe aksoy ve duygu Aura da aynı şekilde benim için. Bu 3lüyü böyle kaydettim aklıma bir daha uğramıyorum.
Evet İyiydi ama en son yorumum ondan geçen sene bu zamanlarmış yine o yüzden hala nasıl olduğu konusunda bir bilgim yok deneyimlemeyeli epey oldu onu.Anda gerçekten iyi mi peki duygu deniz ?
Herkesin deneyimi kendine kadar oluyor bazen de ya, o yüzden yanlış yönlendirme yapmak istemem.Birebir anda kendimle ve karşı tarafla ilgili tutarlı şeyleri olmuştu anda ama sadece, vade ve gelecek adına komple yok.Anda gerçekten iyi mi peki duygu deniz ?
Duygu Deniz, Gökçe Aksoy ve Duygu Aura konusundaki yorumuna kesinlikle katılıyorum. Hatta geçenlerde Duygu aurayı dinledim epey şaşırdım bildiklerine ama gelecek hiç çıkmamış.Duygu deniz e geçen sene 4 kez fal atmıştım anda çok güzel tutturduğu ve anı-geçmişi tutarlı dile getirdiği için ama maalesef bir tane bile vadesi dahil dediği çıkmadığı içim pembeci ilan ettim onu da ben. Vade konusunda baya kötü hatta bir daha da uğramadım zaten kendisine. Anda döktürenlerden o da, hatta gökçe aksoy ve duygu Aura da aynı şekilde benim için. Bu 3lüyü böyle kaydettim aklıma bir daha uğramıyorum.
Aynen canım ben de de aynı şekilde ilerledi durum, an ve o zamanla ilgili şaşırtıcı tutarlı bilgiler ama gerisi ve gelecek hiç çıkmamış şekildeDuygu Deniz, Gökçe Aksoy ve Duygu Aura konusundaki yorumuna kesinlikle katılıyorum. Hatta geçenlerde Duygu aurayı dinledim epey şaşırdım bildiklerine ama gelecek hiç çıkmamış.