• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Hayatta hiç bir erkek için değmiyor bosverin kızlar kendimize bakalım .
Gerçekten surda hiç bir kadının üzülmesini istemem .
Hayat gelip geçiyor işte öyle yada böyle.
Bu hayatta çok üzüldüm çok ağladım çok mücadele ettim hala ediyorum.
Kolay şeyler yaşamadık hepimiz .
Bu kadar üzme kendini harap etme lütfen.
Belki karşına çok daha iyi biri cikicak böyle düşün
Sagol kiz kardesim ama oyle olmuyor mesela jiye burada konusuyoruz?? Sagol gecti ama nesibe ablam acilimimi yapti suan iyiyim arkadaslar cevremde fala bu kadar para verilirmi diyen cok bu elestiriye kapaliyim param vardi verdim sizene ekmek parasindan bahsetmiyoruz

Bana Allah'ı var her dediğini yaşadım .
Falcı ovmeyi sevmem.
Ama yıllardan beri baktiririm .
Üslubune bir şey diyemem evet o şekilde bakıyor ama boş biri değil bana göre.
Fiyatı zaten çok pahalı artık baktirmiyorum.
Size ne dedi ne çıktı çıkmadı bilemem .
Ben kendi tecrübemi aktarıyorum.
Tavsiye bile vermem insanlara .
Herkesin faldan beklentisi farklı .
Hatta yok ya bu sefer bilemedi dediği şeyler sonradan oldu .
Ama dediğim gibi fal bu sonuçta çıkar çıkmaz.
Genelde tavsiye üzerine fal bakıyor.
Sen iyi birisin bence bana o kadar yazdin ALLAH RAZI OLSUN kiz kardesim

Arkadaşlar anda kimi öneriyosunuz fal sepetinde ???

Baya yakin bir vakitmis evet. Umarim gerceklesir tabi iliski dinamiginizi, karsi tarafin karakterin bilemem. Belki cikar. Cikarsa haberdar et.
Evet çok olumlu idi herkeze bu kadar yakinmi veriyor dedim anlık dusunce biliyor gibi geldi.

Evet çok olumlu idi herkeze bu kadar yakinmi veriyor dedim anlık dusunce biliyor gibi geldi.
Duygu anlik düsüncede bana da iyi gibi geldi. Bir kac kez yorum aldim, bekledigim olmadigi icin bir dahada almadim. Duygu sanirim kimseye olumsuz yorum yapmiyor zaten. Aradan cok zaman gecip öteledigi vadeler cikmayinca yok gelmez unut falan diyor 😂😂

Duygu deniz genel olarak o an duymak istediklerimizi söylediği için iyi geliyor terapi gibi o yüzden çok zaman geçince dönmez diyo zaten insan o zaman sonra dönmeyeceğini kabullendiği için yine anlık yorum yapmış oluy
fal anlamında geri kalan şeyler çıkmadığı için anlık bakılabilire döndü kadın :D

Back
X