Aynen, iliskiler icin yorum yapmak kolay oldugu icin birkac tutturduklari zaman insan zannediyor ki her dedikleri dogru. Boyle seyler icin baktirinca ne kadar salladiklari ortaya cikiyor cogunun.Yazdiklariniz çok doğru.Genel olarak ilişki için ve gelmeyen adam için bakılıyor belki ama benim de mesela aileden bir miras davası olayi vardı, bir kaç yıl onun için baktırdım.Fal sepetinde iyi diye adı geçen kim varsa (en pahalilar da dahil) hepsi olacak dedi,vade verdi.Dava kapandı gitti 2 yıl bile geçti üstünden .İster iliski olsun ister farkli bir konu ; Bir sürece girildiğinde ya da herhangi bir beklentiye ,fal baktiriliyor ve falcı yok olmayacak dese baktıran bi daha neden gitsinki? Bi kere gider ,cevabını aldı çünkü.İyi falcilar psikolojiden anliyor,soruyu yazarken hangi beklentide olduğunuzu tahmin ederek falı o yöne eviriyorlar.Sizi,beni yani müşteriyi elde tutmak lazım.İstisnalar vardır lakin çoğu böyle.Laf demagojisi.En son ben geçen yaz temmuzda baktirmiştim farklı bir şey için .İçlerinde bir tek Gül Demir bilmisti .Burda da yazmıştım onu .O zaman 200_300 lira civarı bi fiyatti.Dün açıp baktım,1000 lirayı geçmiş çoğu falciHatta Nesibe miydi kimdi hatırlamıyorum 1600 dü.Bu fiyatlara aslaa baktirmam .8 dk ses kaydı atacaklar (çoğu öyle) olup olmayacağı muamma ,bir Dr muayene ücretinden yüksek. Değmez.
Benim derdim gelecekle degil, sadece anlik olarak bile birinin hislerini dusuncelerini bilmeleri yeterliydi ama onu bile yapamiyorlar. Demek ki his dusunce okumak dedikleri sey yalan