Şunu belirtmek istiyorum kendi durumumla alakalı, benim durumum karmaşık/ yani adama dönsem ve tamam desem barışırız. Ama pisman olmasını istiyorum yaptıklarından. Adam zaten görüsmek istiyor ama otorite ve kontrolü eline alarak. ama yapma dediğim seyi gözümün icine baka baka yaptığı icin ayrılan benim. kalbimi cok kırdı ardından söylenilenler ve yapılanlarla ve benle görüsmek isteyen beni özlediğini söyleyen ama hatalarınıda açık açık görmeyip hem suclu hem güclü modunda davranıyor. Bu yüzden de ben asla geri adım atmam. Falımda buna yönelik. Soru sorarken daha detaysız özetliyorum ama cogu baktırdığımda anlıkta iyi bildi. Yagmur Duygu Gül Alin hepsi aynı doğrultuda konuştu. Tarih olarak eğer bir tarih patlarsa hepsinin vadesi patlamıs olacak cunkü kasıma kadar bu adam sensiz duramaz döner yapamaz diyorlar. Bu adam icin bir yolun var marsta 2023 yılında 6 aya biter gelecek yok sen eski partnerine döneceksin demis. Yani bitecek dediği adamla 1,5 senedir beraberim ve suan durum bu. bu ayrılığıda ben yaptım üstelik. O yüzden kime göre cıkıyor bilmiyorum. artık enerji işi mi , karmik enerjiler mi, kendi kendimize blokajlarımız, niyet manifestlerimiz mi. ne etkiliyor bilmiyorum ama birine cıkan diğerine çıkmıyor. allahım hepiniz icin eiliyoeum ki bu çaresizlikten mutlulukla çıkın. hepimiz aynı seyi hissediyoruz. bir sürü para zaman enerji umut üzüntü. çok zor