kızlar acil sizin önerinize ihtiyacım var. benimki dün gece bana nasılsın diye mesaj attı. sonra bugün de iyiyim ama seni çok özlüyorum sadece bir sürü güzel anımızı düsünüyorum diye mesaj attı. bende seni özlüyorum diye cevap verdim. ve sonra yarın ya da öbürgün görüşelim mi dedi. diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun. ama konusmalarımızı düsündüğümde , haklılığından taviz vermeyen bir adam. bana sanki o sınırları kabul etmem ya da etmemle ilgili bir şartla gelecek ve ona göre iliskimizi sekillendireceğiz gibi korkularım var. beni ne bekliyor ya da ne olacak bilmiyorum.
Anlık olarak sizce böyle bir duruma baktırabikeceğim, kisinin zihnini okuyan kim var. daha cok kisinin düsünce zihnine odaklı bir fal baktırmak istiyorum. Lütfen bana öneride bulunun.
bu sekilde görüşmek isteyecek seni inanılmaz özlüyor öyle böyle değil diyenler : asude, dün baktırdığım efsun hatun özellikle.
Vade olarak en yakın çıkanlar Yagmur Gül Demir ve Alin ve duygu sanırım. Yani hepsi hemen hemen aynı konussa bile. daha spesifik bu doğrultuda gidecek diyenler bunlardı. Vade olarak hepsi kasıma kadar , 1 ay icinde bu birkac günde bile olabilir diyen dün öylesine Nesibe hayal kırıklığından sonra Efsun Hatun. Ama suan tekrar  öneriye acıgım. daha cok yarınla ilgili durumu yorumlayacak ve beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.