- 25 Ekim 2018
- 3.925
- 7.094
- 158
Yok ona baktirmadim.Byv mars a baktırmış mıydın ydın? O da mı pembeye bağladı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ona baktirmadim.Byv mars a baktırmış mıydın ydın? O da mı pembeye bağladı?
Burayı okuyorsa bilecekYok hiç ona bajtiramadim eminim , kesin var.... Bu hafta bide Mars'a giderim bakalım bilecek mi soylerim size baktirirsam![]()
Kız detay vermem hayatında biriBurayı okuyorsa bilecek![]()
O kadar düşünüyorum kız merak etme söylemem hayatında biri var diye bakalım bilecek miBurayı okuyorsa bilecek![]()
Deva güneş1500 kredim hesapta kaldı onu da kullanıp bırakmak istiyorum var mı öneriniz? Elif kayaya baktırıo beğenmedim iade istedim
Enerjisi uymadığı için iade ediyor maalesefKız detay vermem hayatında biri
O kadar düşünüyorum kız merak etme söylemem hayatında biri var diye bakalım bilecek mi
Beni bunca zaman kimse reddetmedi ya Allah Allah oda tuhaf bı tecrübe olur yazarımEnerjisi uymadığı için iade ediyor maalesef
Bana da öyle yaptıEnerjisi uymadığı için iade ediyor maalesef
Mars mı?Bana da öyle yaptıhayır neyin uyuşmazlığı onu da anlayamadım
Deva güneşMars mı?
Ben de oyumu Efsun Hatun dan yana kullanıyorum1500 kredim hesapta kaldı onu da kullanıp bırakmak istiyorum var mı öneriniz? Elif kayaya baktırıo beğenmedim iade istedim
yani Efsun hatun da iade imi istediniz?Ben de oyumu Efsun Hatun dan yana kullanıyorum
Olumsuz yorum aldığı için riske girmek istemiyor olabilir.Deva güneş
Memnun kalmis demek istiyorKızlar Efsun
yani Efsun hatun da iade imi istediniz?
:) baktım listemdeyms bi kere baktirmisim çok pembe gelmiş bana :))Memnun kalmis demek istiyor
Namastaya sakin bakma bana sallamisdi cok sacma bi faldiYa lütfen birini önerin nolur gül demir mi namaste mi duygu deniz mi Efsun hatun mu
Olumsuz mı konuştu canım? Çok kişi sana olumluydu patladı galiba dimi?Namastaya sakin bakma bana sallamisdi cok sacma bi faldi